Bilocale primo piano, Neo Pagkrati, Vironas

Vironas
€ 150.000
3 locali
71 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 26/06/2024
Descrizione

riferimento: 18077

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα στο Νέο Παγκράτι, στην περιοχή του Βύρωνα. Πρόκειται για ένα άνετο διαμέρισμα 71 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας κατασκευής του 1975.
Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, και δύο μπαλκόνια που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα. Παρόλο που χρήζει ανακαίνισης, η υπάρχουσα κατάσταση του διαμερίσματος είναι πολύ καλή, καθιστώντας το ιδανικό για όποιον θέλει να το προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις.Το Νέο Παγκράτι βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του Βύρωνα και είναι μια περιοχή με μεγάλη ζήτηση για κατοικία, χάρη στην κοντινή του απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και τις άριστες υποδομές του. Η περιοχή χαρακτηρίζεται από την ησυχία της και τους καταπράσινους χώρους, προσφέροντας ένα ευχάριστο και ποιοτικό περιβάλλον για οικογένειες και νέους επαγγελματίες.Επίσης, το Νέο Παγκράτι διαθέτει εξαιρετικές συνδέσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ΜΜΜ). Οι στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, επιτρέποντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές.

Το διαμέρισμα απέχει περίπου 10-15 λεπτά από το σταθμό του μετρό "Ευαγγελισμός", διευκολύνοντας έτσι τη γρήγορη και άνετη μετακίνηση σε όλη την πόλη. Η περιοχή εξυπηρετείται επίσης από τις λεωφορειακές γραμμές 224 και 227, οι οποίες σας συνδέουν με σημαντικά σημεία της πόλης και το κέντρο.Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο αγαπητές περιοχές του Βύρωνα. Η καλή κατάσταση του ακινήτου, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση και την άμεση πρόσβαση σε ΜΜΜ, το καθιστούν ιδανικό για κατοικία ή επένδυση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8646
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
71 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Costi
prezzo
€ 150.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1975
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista