Attico Άγιος Δημήτριος, Nekrotafeio Kallitheas, Agios Dimitrios

Agios DimitriosΆγιος Δημήτριος
€ 265.000
3 locali
90 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 25/06/2024
Descrizione

riferimento: 919014

Προσφέρεται αποκλειστικά από το γραφείο μας ένα όμορφο ρετιρέ διαμέρισμα στον 3ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 90 τετραγωνικών μέτρων, στον Άγιο Δημήτριο.
Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετική διαρρύθμιση, εκμεταλλευόμενο τον ανοιχτό χώρο της κουζίνας, της τραπεζαρίας αλλά και του σαλονιού με το καθιστικό. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική σχεδίαση δίνει έμφαση στον χώρο του καθιστικού με το τζάκι και της τραπεζαρίας και η χρησιμοποίηση κρυφού φωτισμού δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι. Οι ιδιωτικοί χώροι, δηλαδή οι κρεβατοκάμαρες με το μπάνιο, βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του διαμερίσματος, προσφέροντας απόλυτη ανεξαρτησία.
Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ υπάρχει εγκατάσταση για συναγερμό και ηλεκτρικά παράθυρα. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά του είναι η μεγάλη γωνιακή βεράντα πρόσοψης, που το καθιστά φωτεινό και ιδανικό για χαλάρωση με την οικογένεια ή τους φίλους. Επιπλέον, η θέα στο άλσος, το αστικό τοπίο και τα βουνά προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία.
Βρίσκεται μόλις 80 μέτρα μακριά από στάση λεωφορείου, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλη την Αθήνα. Επιπλέον, απέχει μόλις 400 μέτρα από το Πάρκο του Ασυρμάτου, ιδανικό για βόλτα, κάνοντας ακόμα και άσκηση στα όργανα γυμναστικής, τα γήπεδα που διαθέτει, αλλά και το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για τους μικρούς μας φίλους. Η περιοχή του Αγίου Δημητρίου προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας και στην παραλία.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες ή αν θέλετε να κανονίσετε μια ξενάγηση για να εξερευνήσετε από κοντά αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.
ΔΕΚΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επικοινωνήστε μαζί μας για την έκδοση δανείου σας με τους καλύτερους όρους, χωρίς καμία επιβάρυνση. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr, https://www.kwcosmos.gr/property/919014
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
90 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 265.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2010
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
B
Virtual tour
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista