Duplex 120 m², Akoumia, Lampi

Lampi
€ 690.000
4 locali
120 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 17/06/2024
Descrizione

riferimento: 967932

#Ρέθυμνο –#Τριόπετρα –
#Πωλείται Μεζονέτα 120 τ.μ. 4 υπνοδωματίων, πλέον 78τμ ημιτελούς ισογείου
Τιμή: 690.000€

Στην Τριόπετρα, 52 χιλιόμετρα νότια από την πόλη του Ρεθύμνου και 13 χιλιόμετρα από το χωριό Ακούμια, βρίσκεται αυτή η καταπληκτικής κατάστασης, πολυτελής μεζονέτα των 120 τ.μ., πλέον 78 τ.μ. ημιτελούς ισογείου που μπορεί άνετα να διαμορφωθεί σε ένα αυτόνομο διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων.

Πρόκειται για μια φωτεινή και διαμπερή εξοχική κατοικία με συνολικά 5 δωμάτια. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, έναν ενιαίο χώρο κουζίνας – τραπεζαρίας και σαλόνι με τζάκι, 1 μπάνιο και 1 WC. Η κατοικία διαθέτει πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας και δύο θέσεις στάθμευσης.

Η μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 1.500 τ.μ., με υπέροχο κήπο και πισίνα 18 τ.μ. Επίσης, διαθέτει καταπληκτική θέα στη θάλασσα από τις μεγάλες βεράντες και τον κήπο της. Το σπίτι, το οποίο απέχει μόλις 300 μ. από την παραλία της Τριόπετρας, είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση ως εξοχική κατοικία, όσο και για τουριστική εκμετάλλευση.

Η Ακουμιανή Γυαλιά, όπου βρίσκεται η παραλία της Τριόπετρας, έχει χοντρή άμμο, πεντακάθαρα βαθιά κρυστάλλινα νερά και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Αποτελεί ιδανική τοποθεσία για χαλάρωση και για τους λάτρεις των σπορ, είναι ιδανική για υποβρύχιο ψάρεμα. Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, διοργανώνονται μαθήματα γιόγκα και βραδιές διαλογισμού πάνω στην αμμουδιά. Η Τριόπετρα προσφέρει έναν συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και γαλήνης, καθιστώντας την έναν μοναδικό προορισμό για διακοπές ή μόνιμη κατοικία

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
120 m²
locali
4 camere da letto, 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 690.000
Efficienza energetica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista