Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
1/25
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι

Villa unifamiliare Πύργος Επανομής, Centro, Epanomi

EpanomiΠύργος Επανομής
€ 350.000
5+ locali
310 m²
2 bagni
No Ascensore
Arredato
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 07/09/2024
Descrizione

riferimento: 2307849

Κωδικός ακινήτου: 2307849 - Επανομή Πύργος Επανομής ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 310 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 350.000 €
Πωλείται διώροφη βίλα με θέα θάλασσα συνολικού εμβαδού 265,09 τ.μ. καθαρά βάση τίτλου που βρίσκεται σε οικόπεδο με εμβαδόν 4.467 τ.μ. στην Επανομή Θεσσαλονίκης.
Το ακίνητο στο πρώτο του επίπεδο αποτελείται από σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη (με εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο πιάτων, απορροφητήρα), δύο μεγάλα δωμάτια, μπάνιο και αποθήκη. Η μπαλκονόπορτα του σαλονιού μας οδηγεί σε μια υπέροχη βεράντα με θέα τον κήπο και τη θάλασσα.
Ανεβαίνοντας στο άνω επίπεδο με εσωτερική σκάλα βρίσκουμε τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες και ένα πολύ μεγάλο μπάνιο με τζακούζι. Τα δωμάτια επικοινωνούν μέσω μεγάλης βεράντας με εντυπωσιακή θέα τον ορίζοντα. Όλυμπος, Πήλιο, έως το όρος Μπέλες στο πιάτο σας. Δεύτερη μεγάλη πίσω βεράντα με θέα τον κήπο και την θάλασσα.
Στο κάτω επίπεδο βρίσκεται το υπόγειο, με πρόσβαση από το σαλόνι, διαμορφωμένο σε έναν ενιαίο κύριο χώρο, σε δύο εσοχές και δύο ξεχωριστά δωμάτια για άφθονο αποθηκευτικό χώρο και όχι μόνο (το ένα δωμάτιο είχε χρήση βιβλιοθήκης και γραφείου). Επίσης βρίσκεται ο χώρος του λέβητα πετρελαίου.
Η βίλα βρίσκεται σε περιφραγμένο οικόπεδο 4.467 στρεμμάτων με 30 παραγωγικά ελαιόδεντρα αρκετά για το λάδι μίας ολόκληρης χρονιάς για μια πολυμελή οικογένεια. Στην αυλή υπάρχουν διάφορα καρποφόρα δέντρα όπως αμυγδαλιές, καρυδιές, γιασεμί κ.α.
Πρόσβαση στην ιδιοκτησία μέσω δρόμου με είσοδο από αυτόματα ανοιγμένη γκαραζόπορτα με άπλετο χώρο στάθμευσης στο ειδικά διαμορφωμένο πλακόστρωτο.
Η βίλα παραδίδεται επιπλωμένη όπως στις φωτογραφίες, διαθέτει εγκατάσταση συναγερμού και σήτες σε όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες.
Πόσιμο νερό από το κεντρικό δίκτυο της υπηρεσίας ύδρευσης.
Διαθέτει βρύσες σε διάφορα μέρη του οικοπέδου όπως επίσης σε κάθε 
ΛιγότεραΧαρακτηριστικάΤιμή€350.000
Χρηματοδότησέ τοΤιμή ανά τ.μ.€1129.03Εμβαδόν310τ.μ.Εμβαδόν οικοπέδου4467τ.μ.
Υπεύθυνος ακινήτου Μπριάζας Αθανάσιος τηλ.2310811119-6936927266 ΜΕΣΙΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Λεωφ.Κ.Καραμανλή 87 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και ΑΦΜ.
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
310 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
2
Arredato
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 350.000
Prezzo al m²
1.129 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ