Trilocale secondo piano, Chrisaki, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 560.000
3 locali
187 m²
3 bagni
Piano 2
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 01/07/2024
Descrizione

riferimento: 7059

Διαμέρισμα 187τμ , δύο επιπέδων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης κοντά στον Πανιώνιο, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και στυλ. Τοποθετημένο στον 1ο και 2ο όροφο μίας επταόροφης πολυκατοικίας που κατασκευάστηκε το 1990, αυτό το ακίνητο είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μία ξεχωριστή κατοικία, ιδιαίτερου σχεδιασμού.
Πρώτο Επίπεδο:
Μπαίνοντας, σας καλωσορίζει ένα ευρύχωρο σαλόνι με μία ζεστή γωνιά τραπεζαρίας. Η κουζίνα, σχεδιασμένη έτσι ώστε να διαθέτει ακόμα και δική της τραπεζαρία, διαθέτει πρόσβαση σε μια μικρή αυλή, ιδανική για πρωινό καφέ ή ιδιωτικές συναντήσεις. Το σαλόνι παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό χώρο για χαλάρωση και υπαίθρια διασκέδαση.
Δεύτερο Επίπεδο:
Το επάνω επίπεδο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και βεστιάριο, εξασφαλίζοντας άφθονο χώρο αποθήκευσης και ιδιωτικότητα. Δύο επιπλέον υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα καλοδιατηρημένο μπάνιο. Ένας ανοιχτός χώρος γραφείου προσφέρει έναν ευέλικτο χώρο για εργασία ή μελέτη. Αυτός ο όροφος περιλαμβάνει επίσης μια μεγάλη βεράντα, όμορφα διακοσμημένη με φυτά, προσφέροντας ένα χώρο δροσιάς.
Ειδικά Χαρακτηριστικά:
Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός: Ο μοναδικός σχεδιασμός του κτιρίου προσφέρει ένα μοντέρνο και εκλεπτυσμένο περιβάλλον διαβίωσης.
Φυσικό Φως: Η ανοιχτού τύπου διάταξη του διώροφου διαμερίσματος ενισχύει το φυσικό φως και δημιουργεί μια αίσθηση ευρυχωρίας με τα ψηλά ταβάνια.
Στάθμευση & Αποθήκευση: Το ακίνητο περιλαμβάνει μία θέση στάθμευσης και μια αποθήκη στο υπόγειο, εξασφαλίζοντας άνεση και επιπλέον χώρο για αντικείμενα.
Εσωτερικός Σχεδιασμός:
Το εσωτερικό του διαμερίσματος χαρακτηρίζεται από έναν κομψό urban σχεδιασμό, ιδανικό για όσους εκτιμούν ένα σπίτι που ξεχωρίζει από το συνηθισμένο. Κάθε λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψη για να παρέχει έναν άνετο και αισθητικά ευχάριστο χώρο διαβίωσης. Η προσβασιμότητα και τον δύο επιπέδων γίνεται είτε εσωτερικά είτε εξωτερικά καθώς διαθέτουν δύο εισόδους, οι οποίες είναι προσβάσιμες και με το ασανσέρ του κτιρίου. Μια εξαιρετική επιλογή κατοικίας στην Νέα Σμύρνη.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
187 m²
locali
3 camere da letto, 3 bagni
piano
2° piano, con ascensore, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 560.000
spese condominio
€ 100/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1990
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista