Villa unifamiliare Κορώνη, Centro, Koroni

KoroniΚορώνη
€ 790.000
5+ locali
150 m²
3 bagni
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 19/06/2024
Descrizione

riferimento: 1039266

Ένα εξαιρετικό ακίνητο διατίθεται προς πώληση από το γραφείο μας στην περιοχή της Κορώνης. Πρόκειται για μια πετρόχτιστη βίλα 150 τ.μ. με πανοραμική θέα στη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα 54 τ.μ., σε ένα οικόπεδο 560 τ.μ. Αυτή η όμορφη τοποθεσία είναι ιδανική και σε κοντινή απόσταση από τις χρυσές αμμουδιές της περιοχής, προσφέροντας μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και αναψυχής.
Η βίλα εκτείνεται σε τρία επίπεδα, εξασφαλίζοντας άνεση και πολυτέλεια. Στο ισόγειο, που λειτουργεί ως ανεξάρτητη κατοικία, υπάρχει ένας ενιαίος χώρος σαλονιού, κουζίνας και τραπεζαρίας, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί έναν ενιαίο χώρο σαλονιού με τζάκι, κουζίνας και τραπεζαρίας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και δύο μπαλκόνια που προσφέρουν μαγευτική θέα. Στον δεύτερο όροφο βρίσκεται ένα κομψό υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο και πρόσβαση σε ευρύχωρο μπαλκόνι με πέργκολα και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα.
Η ποιότητα κατασκευής αυτής της βίλας είναι εμφανής σε κάθε λεπτομέρεια, από τα ξύλινα κουφώματα διπλού τζαμιού μέχρι τις πέντε κλιματιστικές μονάδες, την προεγκατάσταση θέρμανσης με πετρέλαιο και τον ηλιακό θερμοσίφωνα. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει άνετη αποθήκη, εξασφαλίζοντας όλες τις πρακτικές ανάγκες των ιδιοκτητών.
Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακός, με την όμορφη πισίνα να αποτελεί το κυρίαρχο στοιχείο. Περιτριγυρισμένη από καλοδιατηρημένους κήπους και άνετους χώρους καθιστικού, προσφέρει το ιδανικό σημείο για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια.
Αυτή η βίλα είναι ιδανική τόσο για μόνιμη ή εξοχική κατοικία όσο και για εκμετάλλευση μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης, αποτελώντας μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία στην πανέμορφη περιοχή της Κορώνης.

Skouras Real Estate
Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο
Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: +30 2721101356
Κιν.: +30 6985795500
dc@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
150 m²
locali
5+ (3 camere da letto, 3 altri), 3 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
3 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Piscina
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / legno
Costi
prezzo
€ 790.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2018
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista