1/25

Maisonette Μαμάση Μιχάλη, 5, Mintilogli, Paralia (Peloponneso)

Paralia (Peloponneso)Μαμάση Μιχάλη, 5
€ 800/mese
5 locali
180 m²
2 bagni
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 22/08/2024
Descrizione

riferimento: EK-6914483

Το σπίτι είναι πρόσφατα ανακαινισμένο.Διαθέτει θερμοπρόσοψη, νέα κουφώματα αλουμινίου, νέες υδραυλικές σωληνώσεις, έχει πρόσφατα βαφτεί εσωτερικά και εξωτερικά. Διαθέτει επίσης νέα κλιματιστικά και νέο ηλιακό θερμοσίφωνα, καινούριους διακόπτες. Εκρεμεί απλώς η τοποθέτηση των νέων ντουλαπιών κουζίνας τα οποία έχουν ήδη παραγγελθεί και αναμένονται να τοποθετηθούν ως τις αρχές Σεπτέμβρη.
Πρόκειται για διώροφη μεζονέτα 180 τμ. Στον πάνω όροφο βρίσκεται μπάνιο και 4 κρεβατοκάμαρες ενώ διαθέτει και ένα μικρό κουζινάκι. Στον κάτω όροφο βρίσκεται ένα μεγάλο σαλόνι και τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα, ένα μικρό μπάνιο, μία μικρή αποθήκη, καθώς επίσης και ένα δεύτερο καθιστικό στο οποίο βρίσκεται και το τζάκι. Το σπίτι διαθέτει κήπο, στον οποίο βρίσκεται επιπλέον εξωτερική αποθήκη. Προφανώς η ενοικίαση του χώρου δεν συμπεριλαμβάνει τα λιγοστά έπιπλα που φαίνονται στις φωτογραφίες, τα οποία έχουν ήδη απομακρυνθεί.

H γειτονιά είναι πολύ ήσυχη και ιδανική για οικογένειες με παιδιά ή νέα ζευγάρια που θέλουν ένα πολύ άνετο χώρο. Σε πολύ κοντινή απόσταση (2-3 λεπτών περπατώντας) βρίσκονται οι δύο πλατείες/παιδικές χαρές της περιοχής. Σε απόσταση μάξιμουμ 10-12 λεπτών με τα πόδια βρίσκεται η στάση του τρένου, καθώς επίσης και στάσεις λεωφορείου 2 γραμμών για το κέντρο της Πάτρας (Μιντιλόγλι, Τσουκαλέικα), αλλά και η στάση λεωφορείο "Άνω-Κάτω Οβρυά". Η απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Πάτρας είναι περίπου 15 λεπτά, ενώ με το λεωφορείο 20-25 λεπτά. Η Βιομηχανική Περιοχή Πάτρας (ΒΙΠΕ) βρίσκεται στα 20 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ η παραλία των Βραχνεϊκών και η πληθώρα εστιατορίων και καφέ βρίσκεται 5 λεπτά μακριά. Η περιοχή διαθέτει φαρμακεία, παντοπωλεία και φούρνους, ενώ σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο βρίσκεται φροντιστήριο ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης, καθώς επίσης και σούπερ μάρκετ.
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Affitto
Piano
Piano terra
Superficie
180 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
2
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato
Altre caratteristiche
  • Caminetto
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 800/mese
Prezzo al m²
4 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1985
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Centralizzato
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

Privato