1/24

Terratetto unifamiliare Τζανάκη Χατζή Φίλιππου, Πόμπια 70400, Pompia, Moires

MoiresΤζανάκη Χατζή Φίλιππου, Πόμπια 70400
€ 265.000
4 locali
205 m²
1 bagno
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 05/08/2024
Descrizione

riferimento: 664

Αρχοντική παραδοσιακή διώροφη πετρόκτιστη κατοικία του 1870 βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Πόμπιας και προσφέρει θέα στο βουνό. Ευρύχωρη αυλή με πετρόχτιστο τοίχο όπου σου δίνει την αίσθηση της ιδιωτικότητας. Το οικόπεδο εκτιμάται στα 284μ2 και η κατοικία 205μ2. Διαθέσιμες 2 εξωτερικές αποθήκες 15μ2. Δυνατότητα δημιουργίας πισίνας στον προαύλιο χώρο.

Το αρχοντικό αυτό έχει επενδυτικές δυνατότητες, κατάλληλο είτε για μια ευρύχωρη κατοικία είτε για έναν ιδιαίτερο παραδοσιακό ξενώνα. Έχει ανακαινιστεί με μεράκι και σεβασμό προς την παράδοση των ιστορικών Κρητικών σπιτιών.

Το παραδοσιακό στιλ έχει διατηρηθεί σε αυτή την ανακαινισμένη κατοικία με τις ξύλινες πόρτες και τα παράθυρα, τα πέτρινα πλαίσια και τις εντοιχισμένες φωλιές πουλιών. Η παραδοσιακή πρέσα σταφυλιών έχει μετατραπεί σε WC και όλοι οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με παραδοσιακό εξοπλισμό.

Το ισόγειο 80μ2 αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρία, χωριστή ευρύχωρη κουζίνα, μπάνιο και αποθήκη 82μ2 με ξύλινο οντά όπου χρήζει ανακαίνισης δίνοντας την ευκαιρία για την δημιουργία 2 ακόμα υπνοδωματίων.
Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο 40μ2 όπου διαθέτει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο δίνοντας την δυνατότητα να χωριστεί σε 2 χώρους/υπνοδωμάτια. Δύο βεράντες διαθέσιμες με θέα στον Ψηλορείτη, καθώς και εξωτερική σιδερένια σκάλα που οδηγεί στην ισόγεια αυλή της κατοικίας.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό.

Τα αρχαία ερείπια της Φαιστού και οι παραλίες Μάταλα, Κομμός, Καλαμάκι, Κόκκινος Πύργος και Καλοί-Λιμένες είναι 15χλμ. απόσταση. Η πανέμορφη αυτή κατοικία απέχει 19 χλμ. από την Αγία Γαλήνη. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου, σε απόσταση 46 χλμ. από το κατάλυμα.

Are you searching for your perfect house in Crete? Look no further than Creteproperty.co.uk, your one-stop shop for extensive real estate listings across the beautiful island. We offer a wide variety of properties to suit every need, whether you're looking to buy a house in Greece for permanent living, a charming holiday home, or even a lucrative commercial property for sale in Greece.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Superficie
205 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
1
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 265.000
Prezzo al m²
1.293 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1870
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Centralizzato, alimentazione elettrica
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+21 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ