Duplex 140 m², Centro, Alessandropoli

Alessandropoli
€ 220.000
4 locali
140 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 21/06/2024
Descrizione

riferimento: 662652

Κωδικός ακινήτου: 662652 - Αλεξανδρούπολη ΚΕΓΕ ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. σε οικόπεδο 410 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1991 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, ξύλινα πατώματα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 30 τ.μ. - Τιμή: 220.000 €
ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ακίνητο στην περιοχή του ΚΕΓΕ το οποίο αποτελείται από μία μεζονέτα δύο επιπέδων και ένα αυτόνομο δυάρι διαμέρισμα. Εξαιρετική επενδυτική επιλογή!

Η μεζονέτα είναι 140 τ.μ. Το πρώτο επίπεδο είναι υπερυψωμένο ισόγειο και αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία, W.C. και μεγάλο σαλόνι με τζάκι. Το δεύτερο επίπεδο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο. Υπάρχουν μεγάλα μπαλκόνια με άπλετη θέα και διαμορφωμένος κήπος. Στο οικόπεδο υπάρχουν επίσης αποθήκες, θέση πάρκινγκ 2 οχήματα και κιόσκι με μπάρμπεκιου. Για τη θέρμανση χρησιμοποιείται ξυλολέβητας ο οποίος καλύπτει όλο το ακίνητο, ενώ υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας.

Το δυάρι είναι 30 τ.μ. και βρίσκεται στο ισόγειο. Έχει δική του είσοδο και μπορεί να αξιοποιηθεί είτε ως ξενώνας είτε και επενδυτικά προς ενοικίαση για ατομική στέγη. 

Άμεσα διαθέσιμο!
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
140 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 220.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1991
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista