1/25

Trilocale terzo piano, Centro, Siteia

Siteia
€ 265.000
4 locali
194 m²
2 bagni
Piano 3
Ascensore
Balcone
Cantina

Nota

Annuncio aggiornato il 20/08/2024
Descrizione

riferimento: LH-901

Στην κορυφή μιας σύγχρονης γωνιακής πολυκατοικίας, αυτό το υπέροχο ρετιρέ εκτείνεται σε δύο ορόφους, προσφέροντας έναν συνδυασμό πολυτέλειας και άνεσης. Με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ένα WC, αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σπίτι στην δημοφιλή πόλη της Σητείας, στην Ανατολική Κρήτη.

Κάτω Όροφος:

Απλωμένος σε περίπου 95μ², ο κάτω όροφος σας καλωσορίζει με έναν ενιαίο σχεδιασμό: δύο σαλόνια, μια τραπεζαρία και μια ευρύχωρη κουζίνα εξοπλισμένη με σύγχρονες ανέσεις. Επιπλέον, ένα πρακτικό δωμάτιο πλυντηρίου και WC προσθέτουν πρακτικότητα στη διάταξη. Υπάρχουν δύο μεγάλα μπαλκόνια, το ένα με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Άνω Όροφος:

Ανεβαίνοντας στον άνω όροφο, θα ανακαλύψετε δύο δίκλινα υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο για επιπλέον ιδιωτικότητα και άνεση, καθώς και ένα άνετο μονόκλινο υπνοδωμάτιο. Ολοκληρώνοντας αυτό το επίπεδο είναι ένα ακόμα κομψά σχεδιασμένο μπάνιο, που εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών. Κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε μεγάλα μπαλκόνια, επίσης με θέα στη θάλασσα.

Φινιρίσματα και Χαρακτηριστικά:

Ο κάτω όροφος αποπνέει κομψότητα με τα πολυτελή μαρμάρινα δάπεδα, ενώ ο άνω όροφος αποπνέει ζεστασιά και φινέτσα με τα αψεγάδιαστα ξύλινα δάπεδα. Τα πλακόστρωτα μπαλκόνια προσφέρουν μια στιλάτη επέκταση των εσωτερικών χώρων. Το ρετιρέ είναι εξοπλισμένο με πλήρη κλιματισμό, για άνεση όλο το χρόνο.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
3
Piani edificio
4
Ascensore
Superficie
194 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Balcone
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 265.000
Prezzo al m²
1.366 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1992
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista