Trilocale Ιωάννου Ταμπά 9, 163 42, Ηλιούπολη, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

IlioupoliΙωάννου Ταμπά 9, 163 42, Ηλιούπολη
€ 390.000
4 locali
92 m²
2 bagni
Piano 2
Ascensore
Annuncio aggiornato il 25/06/2024
Descrizione

riferimento: 81922


Κωδικός ακινήτου: 81922 - Σε μια από τις πιο επιθυμητές περιοχές της Ηλιούπολης, η Κάτω Ηλιούπολη, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που αναζητούσατε. Βρίσκεται στον 2ο όροφο ενός νεόδμητου κτιρίου και έχει συνολική επιφάνεια 92 τ.μ. Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλοκουζίνα και 2 μπάνια, προσφέροντας άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης για εσάς και την οικογένειά σας.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ξεκίνησε το 2024 με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+, εξασφαλίζοντας την οικονομία σας σε ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος. Επιπλέον, διαθέτει θέρμανση fan coil για μεγαλύτερη άνεση και θέα σε ανοιχτό ορίζοντα που θα σας αφήσει άφωνους.

Τα ενεργειακά κουφώματα και η πόρτα ασφαλείας σας προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας και απόλυτης προστασίας. Οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα πράγματά σας, ενώ ο ανελκυστήρας θα σας διευκολύνει στη μεταφορά σας στον όροφο.

Για τις καλοκαιρινές σας νύχτες, θα απολαμβάνετε το τζάκι στον ευρύχωρο και επιπλωμένο μπαλκόνι, ενώ το συναγερμό και οι σίτες θα σας προσφέρουν πρόσθετη ασφάλεια και ηρεμία.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης διπλά τζάμια για ηχομόνωση και ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτοβολταϊκά για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η θέρμανση fan coil και ο κεντρικός ανελκυστήρας είναι επιπλέον χαρακτηριστικά που κάνουν αυτό το διαμέρισμα ιδανικό για εσάς και την οικογένειά σας.

Τέλος, η θέση του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται μόλις 600 μέτρα από τον σταθμό του μετρό, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη και κλείστε ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη. 
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
92 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
2° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 390.000
Efficienza energetica
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista