Villa unifamiliare 664 m², Kapandriti, Com. Kapandriti

Com. Kapandriti
€ 690.000
5 locali
664 m²
3+ bagni
Balcone
Annuncio aggiornato il 21/06/2024
Descrizione

riferimento: VIL1103

Πωλείται πολυτελής μονοκατοικία/βίλα άριστης ποιότητας κατασκευής συνολικού εμβαδού 664 τμ σε οικόπεδο 2,5 στρεμμάτων σε τιμή συζητήσιμη. Αποτελείται από μία κατοικία υπερυψωμένου ισογείου και 1ου ορόφου καθώς και ένα ημιυπόγειο που μετατρέπεται κάλλιστα και σε αυτόνομη κατοικία με δική της είσοδο και ένα επιπλέον υπόγειο για να γίνει αποθήκη, κελάρι, γυμναστήριο ή living room. Και οι 4 όροφοι συνδέονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα και ασανσέρ. Το σπίτι αποτελείται επίσης από 1 κουζίνα με εντοιχισμένες συσκευές MIELE, 3 υπνοδωμάτια (τα δύο εξ αυτών master), dressing room, 4 μπάνια και ένα WC που είναι φτιαγμένα με ωραία ψηφίδα, ιδιαίτερες μπαταρίες και καλαίσθητα πλακάκια. Δυνατότητα πώλησης και με τα έπιπλα.
Παντού υπάρχουν ξύλινα δάπεδα (με εξαίρεση την κουζίνα και το αίθριο). Υπέροχα χειροποίητα κάγκελα στις βεράντες και την εσωτερική σκάλα καθώς επίσης και ευρύχωρα μπαλκόνια εκατέρωθεν του σπιτιού. Διαθέτει 2 τζάκια - το ένα μαρμάρινο με χειροποίητη κατασκευή - και ένα δεύτερο γωνιακό στο αίθριο. Ακριβώς έξω από τον χώρο του αιθρίου υπάρχει ξεχωριστός χώρος BBQ και μία μικρή κουζίνα.
Όλη η κατοικία είναι διαμπερείς, ευάερη και ευήλια ενώ η θέα στο δάσος είναι απεριόριστη και η περιοχή ήσυχη και ασφαλής. Η οικία βρίσκεται πλησίον του Κέντρου Υγείας και των σχολείων όλων των βαθμίδων του Καπανδριτίου και λίγα μέτρα από το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής. Επίσης, απέχει μόλις 15-20 λεπτά από την θάλασσα και περίπου 20-25 λεπτά από την Κηφισιά.
Ο κήπος περιλαμβάνει καρποφόρα δέντρα, ελιές και καλλωπιστικά φυτά. Υπάρχει άπλετος χώρος ώστε να διαμορφωθεί περαιτέρω και σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα θέλω του αγοραστή. Πρόκειται για μία βίλα φτιαγμένη με πολύ αγάπη, μεράκι και γούστο που θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
664 m²
locali
5 (3 camere da letto, 2 altri), 3+ bagni
totale piani edificio
4 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 690.000
Efficienza energetica
riscaldamento
Centralizzato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista