Attico ottimo stato, 48 m², Centro, Vouliagmeni

Vouliagmeni
€ 370.000
2 locali
48 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 22/06/2024
Descrizione

riferimento: 656155


Στην καταπράσινη περιοχή του Βουλιαγμένη Συνοικισμού Εμπορίου, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα με κωδικό ακινήτου 656155. Το επιπλωμένο και ανακαινισμένο διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο ενός κτιρίου και έχει συνολική επιφάνεια 48 τ.μ. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ένα φωτεινό σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα προσεγμένο μπάνιο.

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1985 και διαθέτει ανεξάρτητη θέρμανση με πετρέλαιο για άνετη διαβίωση καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η απεριόριστη θέα προς την πόλη και τη θάλασσα είναι απλά εντυπωσιακή, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου, τα πατώματα από πλακάκι και ξύλο, καθώς και η πόρτα ασφαλείας με τρίαινα προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν αποθηκευτικό χώρο, ενώ ο ανελκυστήρας και η πρόσβαση για ΑμεΑ κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ και όμορφο κήπο για χαλάρωση και απολαυστικές στιγμές στον ήλιο.

Επιπλέον, διαθέτει A/C και προεγκατάσταση για A/C, συναγερμό και προεγκατάσταση για συστήματα ασφαλείας, ενώ περιλαμβάνονται και ηλεκτρικές συσκευές. Τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν υψηλή ενεργειακή απόδοση και οικονομία.

Η κοντινή απόσταση από την θάλασσα (500 μέτρα) και η υπέροχη 30 τ.μ. βεράντα με τέντες και σίτες, προσφέρουν μια απόλυτα ιδανική τοποθεσία για να απολαύσετε το καλοκαίρι σας. Η ευρύχωρη βεράντα είναι ιδανική για να φιλοξενήσει καλεσμένους ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τον ηλιοβασίλεμα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα μοναδικό και προσεγμένο διαμέρισμα στην υπέροχη περιοχή της Βουλιαγμένης Συνοικισμού Εμπορίου, μόλις με 370.000€. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια επίσκεψη και να δείτε από κοντά αυτήν την πραγματικά μοναδική κατοικία
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
48 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 370.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1985
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista