Trilocale Αρτέμιδος 49, 175 61, Παλαιό Φάληρο, Centro, Palaio Faliro

Palaio FaliroΑρτέμιδος 49, 175 61, Παλαιό Φάληρο
€ 480.000
4 locali
115 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Annuncio aggiornato il 01/07/2024
Descrizione

riferimento: 62307


Κωδικός ακινήτου: 62307 - Σε μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές του Παλαιού Φαλήρου, στην Αμφιθέα, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 1ο όροφο με εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα. Η συνολική του επιφάνεια είναι 115 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε το 1989 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, ενώ η θέρμανσή του είναι ατομική με φυσικό αέριο. Φωτεινό και ευάερο, προσφέρει άνετους χώρους με ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η θέα που απλώνεται μπροστά μας είναι εκπληκτική, ενώ οι μεγάλες γυάλινες πόρτες και τα παράθυρα αλουμινίου επιτρέπουν στο φως να διαπεράσει τον χώρο και να τον κάνει ακόμα πιο φωτεινό. Η κεντρική τοποθεσία του Παλαιού Φαλήρου, καθώς και η εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, κάνουν το διαμέρισμα αυτό ιδανική επιλογή για ευχάριστη διαβίωση.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης θέρμανση με ατομικό λέβητα, κλιματισμό, τζάκι για χαλάρωση και ζεστασιά τις χειμερινές νύχτες, αλλά και διπλά τζάμια και τέντες για μεγαλύτερη άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Η προστασία του διαμερίσματος εξασφαλίζεται με την πόρτα ασφαλείας και την θυροτηλεόραση.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας, ενώ η απόσταση του από την παραλία είναι μόλις 600 μέτρα. Απολαύστε την θάλασσα και τον ήλιο το καλοκαίρι και το χειμώνα, με την άνετη βεράντα του διαμερίσματος.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες περιοχές του Παλαιού Φαλήρου, με όλες τις ανέσεις και τις θετικές ενεργειακές προδιαγραφές. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε μια ξενάγηση στον χώρο για να τον απολαύσετε από κοντά.
| UNION PROPERTIES +30 2100107005 - +30 6946981836, https://www.union-properties.gr/, email: central@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
115 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
1° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 480.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1989
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista