Attico Ανδρονίκου 18-30, 263 32, Πάτρα, Centro, Patrasso

PatrassoΑνδρονίκου 18-30, 263 32, Πάτρα
€ 750/mese
2 locali
60 m²
1 bagno
Piano 3
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 22/06/2024
Descrizione

riferimento: 1-425

Κωδικός ακινήτου: 1-425 - Πάτρα Ψάχου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2022 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 50 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα - Τιμή: 750 €
Κωδικός ακινήτου: 1-425 - Πάτρα Ψάχου ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3ο όροφο ρετιρέ (roof house), συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. Κατασκευασμένο το 2022 και με ενεργειακή κλάση Β+, το διαμέρισμα προσφέρει άνεση και ποιότητα διαβίωσης. Αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μια άνετη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο.  Το ταβάνι του είναι επενδυμένο με ξύλο. Η σύγχρονη και λειτουργική διαρρύθμιση του διαμερίσματος δημιουργεί έναν ευχάριστο χώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, όπως η θέρμανση κλιματισμός για άνετη θερμοκρασία όλο το χρόνο, απεριόριστη θέα που σας χαρίζει μια γαλήνια ατμόσφαιρα και εξαιρετικά ενεργειακά κουφώματα που εξασφαλίζουν ησυχία και ασφάλεια. Τα πατώματα από πλακάκι προσθέτουν μια μοντέρνα πινελιά στον χώρο, ενώ η θωρακισμένη πόρτα προσφέρει αίσθηση ασφάλειας.

Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C και ηλεκτρικές συσκευές για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο άνετη και εύκολη. Οι τέντες και οι σίτες προσφέρουν προστασία από τον ήλιο και τα έντομα, ενώ τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν εξοικονόμηση ενέργειας. Η βεράντα του διαμερίσματος, με επιφάνεια 50 τ.μ., είναι ιδανική για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας και να χαλαρώσετε με την θέα της πόλης και της θάλασσας. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 2500 μέτρα, ενώ από το κέντρο της πόλης 3000 μέτρα. Απολαύστε την ηρεμία και την άνεση σε ένα πολυτελές διαμέρισμα σε μια ήρεμη γειτονιά.

Η τιμή ενοικίασης είναι 750 €. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξεχωριστή επίσκεψη και να γνωρίσετε από κοντά αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα. Κωδικός ακινήτου: 1-425
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Attico | Immobile di lusso
superficie
60 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
3° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Costi
prezzo
€ 750/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2022
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
B+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista