Duplex Πευκοχώρι, Pefkochori, Pallini

PalliniΠευκοχώρι
€ 500.000
3 locali
75 m²
2 bagni
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 26/06/2024
Descrizione

riferimento: 11107

Κωδικός ακινήτου: 11107 - Παλλήνη Πευκοχώρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 75 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 15 τ.μ. - Τιμή: 500.000 €
Στο Πευκοχώρι, μπροστά στην θάλασσα βρίσκεται αυτή η μεζονέτα των 100τ.μ προς πώληση. Αποτελείται από δύο επίπεδα. Στο ισόγειο είναι το σαλόνι, η κουζίνα και ένα μπάνιο. Στο δεύτερο επίπεδο έχει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει δύο θέσεις στάθμευσης, ατομική θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, συνθετικά κουφώματα με σίτες. Υπάρχει ειδικό κάθισμα στην σκάλα για άτομα που δυσκολεύονται να ανεβούν στο δεύτερο επίπεδο, ιδανικό για ηλικιωμένους και Α.Μ.Ε.Α. Αυτό το ακίνητο είναι σε ένα από τα καλύτερα σημεία του χωριου, δίπλα στην αμμώδη παραλία, ιδανικόα παταθεριστικό αλλά και προς εκμετάλλευση ακίνητο. Η αξία του είναι 500.000€.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Το μεσιτικό γραφείο ‘’Dimitris Real Estate” λειτουργεί βάση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του εντολέα.   

Η μεσιτική αμοιβή του γραφείου μου ανέρχεται στο ποσοστό του 2% σύν το Φ.Π.Α.24% επί της πραγματικής τιμής του οριστικού συμβολαίου.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
75 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 500.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista