Bilocale Άνω Λιόσια, Zofria, Ano Liosia

Ano LiosiaΆνω Λιόσια
€ 70.000
3 locali
75 m²
1 bagno
Piano T
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 24/06/2024
Descrizione

riferimento: 1045382

Πωλείται ένα όμορφο διαμέρισμα ισογείου, συνολικού εμβαδού 75 τ.μ., στην περιοχή Άνω Λιόσια. Κατασκευασμένο το 1988 και σε πολύ καλή κατάσταση, αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει άνεση και λειτουργικότητα σε μια βολική τοποθεσία. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Το ευρύχωρο μπάνιο είναι σχεδιασμένο για άνεση και πρακτικότητα.

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, ενώ το φωτεινό σαλόνι παρέχει έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και κοινωνικές συναθροίσεις. Η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και ο θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν ζεστασιά κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, ενώ τα δάπεδα από μάρμαρο και μωσαϊκό προσδίδουν μια αίσθηση κομψότητας και ποιότητας.

Η θέση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, με εύκολη πρόσβαση στην Αττική Οδό και τον προαστιακό σιδηρόδρομο, που βρίσκονται μόλις 500 μέτρα μακριά. Η θέα στο βουνό προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και επαφής με τη φύση. Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, καθιστώντας το ιδανικό για βραχυχρόνια μίσθωση, επένδυση ή συγκατοίκηση.

Επιπλέον, διαθέτει τέντες για προστασία από τον ήλιο, πόρτα ασφαλείας για αυξημένη προστασία, και επιτρέπει τα κατοικίδια. Το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ζεστό και λειτουργικό σπίτι σε μια βολική τοποθεσία. Διατίθενται επίσης ακόμη 1 ισόγειο 45 τ.μ. καθώς και 1ος, 2ος και 3ος όροφος ενώ μπορεί να πουληθεί και ολόκληρο το κτίριο μαζί σε διαφορετική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με τον RE/MAX Real Advisor στο τηλέφωνο 2155550611.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
75 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
Piano terra
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 70.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1988
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista