Bilocale Άνω Λιόσια, Zofria, Ano Liosia

Ano LiosiaΆνω Λιόσια
€ 120.000
3 locali
97 m²
1 bagno
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 24/06/2024
Descrizione

riferimento: 1045374

Ανακαλύψτε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα 97 τ.μ., στον 1ο όροφο, στην περιοχή Άνω Λιόσια, Ζωφριά. Είναι χτισμένο το 1980 και διατηρημένο σε πολύ καλή κατάσταση, το διαμέρισμα προσφέρει ένα ευχάριστο και άνετο περιβάλλον για να το αποκαλέσετε σπίτι σας. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα είναι master, προσφέροντας άνεση και ιδιωτικότητα. Το ευρύχωρο μπάνιο είναι σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες μιας οικογένειας ή ενός ζευγαριού.

Η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα είναι έτοιμη να καλύψει κάθε σας ανάγκη, ενώ το φωτεινό, διαμπερές και άνετο σαλόνι αποτελεί τον ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Η αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο εξασφαλίζει ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες και τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια παρέχουν άριστη μόνωση και ηχομόνωση.

Η θέση του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από την Αττική Οδό και τον προαστιακό, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις συγκοινωνίες. Η θέα στο βουνό προσφέρει μια αίσθηση ηρεμίας και επαφής με τη φύση. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, καθιστώντας το ιδανικό για βραχυχρόνια μίσθωση, επένδυση ή συγκατοίκηση. Η ήσυχη γειτονιά, οι τέντες, η πόρτα ασφαλείας προσθέτουν επιπλέον πλεονεκτήματα στο ακίνητο.

Το διαμέρισμα αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα ζεστό και λειτουργικό σπίτι σε μια βολική τοποθεσία. Διατίθενται επίσης 2 ισόγεια, 1ος, 2ος και 3ος όροφος ενώ μπορεί να πουληθεί και ολόκληρο το κτίριο μαζί σε διαφορετική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού, επικοινωνήστε με τον RE/MAX Real Advisor στο τηλέφωνο 2155550611
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
97 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 120.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista