Duplex Αρχιμήδους 1-1, 166 71, Βουλιαγμένη, Kavouri, Vouliagmeni

VouliagmeniΑρχιμήδους 1-1, 166 71, Βουλιαγμένη
€ 1.500.000
3 locali
85 m²
2 bagni
No Ascensore
Annuncio aggiornato il 25/06/2024
Descrizione

riferimento: 1-933

Κωδικός ακινήτου: 1-933 - Βουλιαγμένη Καβούρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1960 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, συναγερμό, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, κάμερες, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από αεροδρόμιο 22000 μέτρα απόσταση από μετρό 10000 μέτρα - Τιμή: 1.500.000 €

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ: Αποδράστε από τα συνηθισμένα και ανακαλύψτε τον δικό σας ιδιωτικό παράδεισο σε μια μεζονέτα, στο γαλήνιο πευκοδάσος του Καβουριού, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Αυτή η ανακαινισμένη κατοικία 85 τετραγωνικών μέτρων προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και εύκολης πρόσβασης στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου:
Η κατοικία είναι διαμπερής και αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Ανακαινίστηκε το 2022 με πολυτελή υλικά και μοντέρνα αισθητική.
Ισόγειο: Στο πρώτο επίπεδο της κατοικίας υπάρχει ενιαίος χώρος κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού με πρόσβαση σε ιδιωτική βεράντα και κήπο συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Τα μεγάλα συρόμενα παράθυρα του σαλονιού φέρνουν άπλετο φως στο εσωτερικό του χώρου και δημιουργούν μια αδιάκοπη ενότητα με το εξωτερικό. Η κουζίνα βλέπει σε κήπο και είναι εξοπλισμένη με ιταλικές ηλεκτρικές συσκευές.
Πρώτος Όροφος: Στο δεύτερο επίπεδο ανεβαίνουμε μέσω μιας ξύλινης μοντέρνας σκάλας και βρίσκουμε τα δύο υπνοδωμάτια, και ένα μπάνιο. Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα διαθέτει δικό της μπάνιο και το κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε ιδιωτικό μπαλκόνι με ήσυχη, καταπράσινη θέα.

Ιδανικό για:
Μόνιμη κατοικία για όσους αναζητούν μια ήρεμη απόδραση κοντά σε ανέσεις
Εξοχική κατοικία για όσους αναζητούν ηρεμία και αναζωογόνηση
Επενδυτές που αναζητούν ένα μοναδικό ακίνητο σε περιζήτητη τοποθεσία
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
85 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.500.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1960
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista