Bilocale da ristrutturare, sesto piano, Agios Sostis, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 258.000
3 locali
85 m²
2 bagni
Piano 6
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 26/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02V7ZL

Ανατολικό ρετιρέ διαμέρισμα 85 τ.μ., 6ου ορόφου, σε σημείο κέντρο απόκεντρο της Νέας Σμύρνης. Αποτελείται από μεγάλο χώρο υποδοχής περ. 28 τ.μ., 2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, ευρύχωρη κουζίνα περ. 12 τ.μ., μπάνιο και WC. Διαθέτει μεγάλη βεράντα περ. 24 τ.μ. με ανοιχτή θέα στον Υμηττό, πόρτα ασφαλείας και κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Τα παρκέ δάπεδα στα υπνοδωμάτια προσθέτουν θαλπωρή, ενώ το πλακάκι στους υπόλοιπους χώρους εξασφαλίζει πρακτικότητα και υγιεινή. Η εξαιρετική τοποθεσία του το καθιστά ιδανικό για νεαρά ζευγάρια, οικογένειες και επενδυτές. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από στάσεις ΜΜΜ, σούπερ μάρκετ, παιδικό σταθμό και σχολείο, καθώς και από το Άλσος και την κεντρική πλατεία της πόλης.
Τοποθεσία: Η Νέα Σμύρνη βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στο κέντρο της Αθήνας και τη θάλασσα, μόλις 3 χλμ. από την πλατεία Συντάγματος, την Ακρόπολη, την Πλάκα και τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Πράσινη, φιλική προς την οικογένεια κι αυθεντική πόλη, η Νέα Σμύρνη έχει να επιδείξει μια ενδιαφέρουσα ιστορία: απέκτησε το όνομά της από την ελληνική πόλη της Σμύρνης (Izmir) στην Μικρά Ασία, στην οποία εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες που έφυγαν τη δεκαετία του 1920. Η πλατεία της Νέας Σμύρνης βρίσκεται στην καρδιά πόλης με σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια, καφέ και μπαρ για όλες τις ηλικίες. Το Άλσος της Νέας Σμύρνης είναι μια πράσινη όαση 50 στρεμματων με συντριβάνια, παιδική χαρά και αθλητικές εγκαταστάσεις, ιδανικό για οικογένειες αλλά και για όσους απολαμβάνουν την άσκηση στη φύση. Μόλις 5 λεπτά μακριά, βρίσκονται δύο από τους πιο δυναμικούς πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας, η Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την Εθνική Βιβλιοθήκη και το καταπράσινο πάρκο του. Προσβασιμότητα: Εύκολη και τακτική πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας με τραμ, λεωφορεία και μετρό. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 45 λεπτά, ενώ το λιμάνι του Πειραιά απέχει 20 λεπτά.

Επενδυτική δυναμική: Η Νέα Σμύρνη είναι μια ανανεωμένη και ανερχόμενη γειτονιά που θα αυξάνει συνεχώς την αξία της
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
85 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
6° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 258.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1979
stato
Da ristrutturare
riscaldamento
Centralizzato
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista