Bilocale Βούλα, Kalymniotika, Voula

VoulaΒούλα
€ 420.000
3 locali
87 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 26/06/2024
Descrizione

riferimento: 1049235

Καλωσορίστε σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα προς πώληση, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο στην περιοχή Βούλα - Πηγαδάκια. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 87 τ.μ. και προσφέρει μια άνετη διαβίωση κοντά στην παραλία Καβουρίου και Βούλας.
Αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μια λειτουργική κουζίνα και ένα φωτεινό σαλόνι. Η θέρμανση του ακινήτου είναι κεντρική με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει επίσης κλιματισμός και καλοριφέρ για απόλυτη άνεση όλο το χρόνο. Τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν άριστη ηχομόνωση και θερμομόνωση, ενώ το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Β+.
Το διαμέρισμα διαθέτει έναν ανοιχτό χώρο στάθμευσης και είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμο να καλωσορίσει τους νέους ιδιοκτήτες του. Η τοποθεσία του είναι ιδανική, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, super market, εμπορικό κέντρο και το κέντρο της πόλης. Απέχει μόλις 700 μέτρα από την παραλία και την αγορά, ενώ η στάση του λεωφορείου βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100 μέτρων.
Η θέα του ακινήτου προς το αστικό τοπίο είναι καλή και ο νοτιοανατολικός προσανατολισμός του εξασφαλίζει άφθονο φυσικό φως. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό, προσόψεως, φωτεινό και διαμπερές, προσφέροντας μια ευχάριστη διαμονή. Επιπλέον, διαθέτει τέντες, ασανσέρ, ηλεκτρικές συσκευές, κήπο με αυτόματο πότισμα, γκαζόν και δέντρα, και είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Ζήστε την ευκολία πρόσβασης σε ότι καλύτερο προσφέρει η περιοχή σε αυτό το
διαμέρισμα, απολαμβάνοντας χαλαρούς περιπάτους κοντά στην παραλία και τις κομψές επιλογές για φαγητό και ψώνια στην περιοχή της Βούλας. Τιμή: €420.000. Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr, website: www.mobilia.gr
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
87 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 420.000
Efficienza energetica
riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
B+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista