Trilocale quarto piano, Asirmatos, Agios Dimitrios

Agios Dimitrios
€ 320.000
4 locali
110 m²
2 bagni
Piano 4
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 01/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02W5X6

Βρισκόμενο στην καλύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ανάμεσα στη Νέα Σμύρνη και το πάρκο του Ασυρμάτου, αυτό το μοναδικό ακίνητο θα σας καταπλήξει. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 110 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός κτιρίου κατασκευής του 2004. Μπαίνοντας στην κεντρική πόρτα, βρίσκεστε σε ένα ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με μεγάλο τζάκι. Στο αριστερό σας χέρι υπάρχει μια μεγάλη κουζίνα με εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Στα δεξιά σας υπάρχει ένας διάδρομος που συνδέει τα 3 υπνοδωμάτια με το WC και το μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει δικό του ιδιωτικό ανοιχτό χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο υπόγειο. Η θέα από το κεντρικό ευρύχωρο μπαλκόνι είναι μαγευτική καθώς μπορείτε να δείτε μέχρι τα νησιά της Αίγινας και της Σαλαμίνας.

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για νέες οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήρεμης επαρχιακής πόλης, ενώ έχει αρκετές ποιοτικές περιοχές πρασίνου.

Προσβασιμότητα: Βρίσκεται δίπλα από μεγάλες οδικές αρτηρίες, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. (Μετρό Αγίου Δημητρίου και Δάφνης και λεωφορεία) και ίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Ν.Π. (Athens Metro Mall)

Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
110 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore, con accesso disabili
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 320.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2004
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista