1/13

Bilocale primo piano, Centro, Peristeri

Peristeri
€ 350.000
3 locali
90 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 27/06/2024
Descrizione

riferimento: 18243

Στο κέντρο του Περιστερίου, μόλις 240 μέτρα από τον σταθμό του μετρό Άγιος Αντώνιος, θα συναντήσεις αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα 1ου ορόφου υπερυψωμένο, γωνιακό και απόλυτα φωτεινό. Βρίσκεται στην καρδιά του Περιστερίου, ακριβώς δίπλα σε σούπερ μάρκετ, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και κεντρικούς δρόμους.
Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα 1ου ορόφου 90 τμ διαθέτει εξωτερικά μία τεράστια βεράντα 120 τ.μ. με σκέπαστρο και εξαιρετική θέα από ψηλά, μία κλειστή υπόγεια θέση στάθμευσης με ηλεκτρική γκαραζόπορτα και εξωτερική υπόγεια αποθήκη 4 τ.μ.. Στο εσωτερικό του διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 1 λουτρό, 1 wc, 1 μικρό δωμάτιο σαν αποθήκη ή walk-in closet, ενιαία σαλονοτραπεζαρία με κουζίνα, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, δάπεδα από πλακάκι, αλουμίνια με διπλά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά, σίτες, θυροτηλεόραση, πόρτα ασφαλείας και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Το κτίριο είναι κατασκευή του 2011 και αποτελεί στολίδι της περιοχής λόγω της ιδιαίτερης και καλαίσθητης αρχιτεκτονικής του. Διαθέτει ασανσέρ που κινείται σε όλα τα επίπεδα, 30 υπόγειες θέσεις στάθμευσης, βοηθητικούς χώρους, θέρμανση με φυσικό αέριο και πρόσβαση για ΑμεΑ.
Πρόκειται για μία καλή επενδυτική επιλογή λόγω της τοποθεσίας του και της ποιότητάς κατασκευής του. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Άγιος Αντώνιος. Επιπλέον, στο κτίριο εδρεύουν αρκετοί ιατροί.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8711
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
Superficie
90 m²
Locali
3
Camere da letto
2
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 350.000
Prezzo al m²
3.889 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+10 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista