Trilocale Κατσιμήδου 8, 546 39, Θεσσαλονίκη, Ippokratio, Faliro - Ippokratio

Faliro - IppokratioΚατσιμήδου 8, 546 39, Θεσσαλονίκη
€ 800/mese
4 locali
104 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Annuncio aggiornato il 27/06/2024
Descrizione

riferimento: 1-798


Κωδικός ακινήτου: 1-798

Στην περιοχή του Ευκλείδη, διατίθεται προς ενοικίαση ένα πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 97 τ.μ. (καθαρά), το οποίο ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2024. Το διαμπερές και φωτεινό αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στον  1o όροφο και προσφέρει άνετους και σύγχρονους χώρους διαβίωσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία πολύ ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ολοκαίνουργιες ντουλάπες, μια ξεχωριστή κουζίνα εξοπλισμένη με  ηλεκτρικές συσκευές, ένα ευρύχωρο σαλόνι, και ένα μοντέρνο μπάνιο με ντουζιέρα. Υπάρχει επίσης μια μικρή αποθήκη δίπλα στην κουζίνα και δύο μπαλκόνια (εμπρός και πίσω), προσφέροντας επιπλέον χώρους για χαλάρωση και αποθήκευση.

Για την άνεση των ενοίκων, το διαμέρισμα διαθέτει ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, τρία κλιματιστικά, τέντες και κουφώματα αλουμινίου. Η καινούργια ηλεκτρολογική εγκατάσταση, το ασανσέρ και η θωρακισμένη πόρτα εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, με απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης. Βρίσκεται δίπλα σε καταστήματα, σχολεία, δημόσιες συγκοινωνίες και απέχει μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από τη στάση του μετρό. Επίσης, η θάλασσα (Νέα Παραλία στο ύψος του Μακεδονί Παλλάς) βρίσκεται μόλις 700 μέτρα μακριά, ενώ το αεροδρόμιο απέχει 10 χιλιόμετρα, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Το διαμέρισμα αυτό  είναι ιδανικό για οικογένειες που αναζητούν έναν σύγχρονο, άνετο και ασφαλή χώρο διαβίωσης σε μια προνομιακή τοποθεσία της Θεσσαλονίκης. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην περιοχή του Ευκλείδη.  -  Τιμή  :  800 €








| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
104 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 800/mese
spese condominio
€ 12/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1973
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista