Duplex, ottimo stato, 132 m², Centro, Eleftherio-Kordelio

Eleftherio-Kordelio
€ 230.000
4 locali
132 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 27/06/2024
Descrizione

riferimento: EK-6964355

Μεζονέτα δύο ορόφων με λουξ κατασκευή και σε άριστη κατάσταση προς πώληση. Βρίσκεται σε τετραώροφη ιδιόκτητη οικοδομή στο Κορδελιό και καταλαμβάνει τον 3ο και τον 4ο όροφο, ενώ μπορεί να μετατραπεί σε δύο ανεξάρτητα διαμπερή διαμερίσματα. Η μεζονέτα διαθέτει και το δικαίωμα της καθ' ύψος επέκτασης (αέρας της οικοδομής).
Ο προσανατολισμός της είναι νοτιοανατολικός και βρίσκεται στο κέντρο του Κορδελιού παρέχοντας έτσι όλα τα πλεονεκτήματα λόγω θέσης: πολύ κοντά στην αγορά, σε τράπεζες, σχολεία, συγκοινωνίες κλπ.

Η μεζονέτα διαθέτει 3 μεγάλα δωμάτια, 1 σαλοκουζίνα, 1 WC με μπανιέρα και ένα WC με ντουζιέρα, τα οποία διαθέτουν και παράθυρο αερισμού. Η κουζίνα της αποτελείται από έπιπλα πολύ καλής ποιότητας και είναι εξοπλισμένη από ποιοτικές ηλεκτρικές συσκευές (οι οποίες θα παραμείνουν).
Τα κουφώματα που είναι εγκατεστημένα είναι αλουμινίου ανοιγοανακλινόμενα πολύ καλής ποιότητας με διπλά τζάμια και σήτες. Η κεντρική είσοδος είναι πόρτα ασφαλείας. Στο χώρο υπάρχουν 2 κλιματιστικά τα οποία σε συνδυασμό με την ατομική θέρμανση με φυσικό αέριο διατηρούν την ατμόσφαιρα του διαμερίσματος σε πολύ καλές συνθήκες δροσιάς ή ζέστης, ανάλογα με την εποχή. Τον εξοπλισμό συμπληρώνει η ύπαρξη ηλιακού θερμοσίφωνα με τον οποίο επιτυγχάνουμε σημαντική οικονομία.
Στο υπόγειο υπάρχει μεγάλη αποθήκη που αντιστοιχεί στη μεζονέτα ενώ στην οικοδομή υπάρχει και η υποδομή για την εγκατάσταση ανελκυστήρα. Τέλος, υπάρχει και θέση στάθμευσης οχήματος.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex
superficie
132 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
3° piano
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in box privato/box in garage
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 230.000
Efficienza energetica
stato
Ottimo / Ristrutturato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista