Monolocale Τούμπα, Ano Toumpa, Toumpa

ToumpaΤούμπα
€ 330/mese
2 locali
35 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 27/06/2024
Descrizione

riferimento: 1049659

Γκαρσονιέρα 1ου ορόφου σε νεόδμητη οικοδομή του 2005 στην Άνω Τούμπα.
Το ακίνητο αποτελείται από σαλοκουζίνα , ένα μικρό δωμάτιο ,μπάνιο και μπαλκόνι, βρίσκεται σε πολύ ωραία οικοδομή κατασκευής 2005 με ασανσέρ και αποθήκη, και διαθέτει ατομική θέρμανση αερίου, συνθετικά κουφώματα, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, δάπεδο από πλακάκι, καναπέ, βιβλιοθήκη και μια δίφυλλη ντουλάπα.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο σε πολύ καλή τοποθεσία με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην περιφερειακή οδό και στο κέντρο της πόλης και τα Πανεπιστήμια, ιδανικό για φοιτητές-τριες.
Studio/Γκαρσονιέρα Προς Ενοικίαση, όροφος: 1ος, στην περιοχή: Τούμπα - Άνω Τούμπα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 35 τ.μ.. Αποτελείται από: 1 Υ/Δ, 1 μπάνιο/α, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 2005. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Ατομική με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Συνθετικά με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Γ και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι: Νεόδμητο, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Σχολείο, Εκκλησία, Λαϊκή αγορά, Super Market, Εμπορικό Κέντρο, Κέντρο Πόλης, Κέντρα διασκέδασης, Πανεπιστήμιο. Το ακίνητο είναι Φωτεινό, είναι κατάλληλο για Φοιτητές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Ασανσέρ, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Ήσυχη γειτονιά. Τιμή: €330. KW North, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310588411, email: kwnorth@kwgreece.gr, website: https://www.kwnorth.gr
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
35 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore
altre caratteristiche
Porta blindata
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / PVC
Costi
prezzo
€ 330/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2005
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista