Trilocale Καλαμάτα, Centro, Kalamata

KalamataΚαλαμάτα
€ 350.000
4 locali
115 m²
2 bagni
Piano 4
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 28/06/2024
Descrizione

riferimento: 1046285

Διατίθεται προς πώληση, διαμπερές γωνιακό διαμέρισμα 4ου ορόφου που βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από την παραλία της Καλαμάτας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης δίπλα στη θάλασσα. Το διαμέρισμα ξεχωρίζει για το μεγάλο και φωτεινό σαλόνι του, που διαθέτει τζάκι, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών. Η κουζίνα είναι χωριστή και πλήρως εξοπλισμένη, εξασφαλίζοντας άνεση και λειτουργικότητα στην καθημερινή χρήση. Μέσω ενός διαδρόμου, συναντάμε τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα επιπλέον WC, που προσφέρουν άνεση και ευκολία για όλη την οικογένεια ή τους επισκέπτες.
Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του διαμερίσματος είναι η μεγάλη βεράντα που το περιβάλλει, προσφέροντας ανεμπόδιστη θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στο βουνό. Η προνομιακή του θέση εξασφαλίζει ηλιοφάνεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ευεξίας και ηρεμίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμο να φιλοξενήσει μόνιμους κατοίκους ή να χρησιμοποιηθεί ως εξοχική κατοικία.
.Μόλις λίγα βήματα από την καρδιά της καλοκαιρινής διασκέδασης, οι ένοικοι μπορούν να απολαύσουν την πολυσύχναστη νυχτερινή ζωή, τα εστιατόρια και τις καφετέριες της περιοχής. Η εγγύτητα στην παραλία προσφέρει καθημερινές στιγμές απόλαυσης, ενώ οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα αξιοθέατα της πόλης εξασφαλίζουν ποικιλία δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες. Το διαμέρισμα αποτελεί επίσης μια εγγυημένη επενδυτική επιλογή, γεγονός που το διασφαλίζει η προνομιακή του θέση και οι ανεξάντλητες επιλογές αναψυχής που μπορεί να προσφέρει.

Skouras Real Estate
Μεσιτική εταιρεία στην Πελοπόννησο
Ναύπλιο | Καλαμάτα | Πορτοχέλι | Κόρινθος
Μέλος ΕΠΠΑ, CEI, NAR
Τηλ. Κέντρο: +30 2721101356
Κιν.: +30 6980608225
bk@skourasrealestate.gr
Υπεύθυνος Ακινήτου: Χαράλαμπος Καστανάς

Οι πληροφορίες των ακινήτων που παρουσιάζουμε είναι αυτές που μας έχουν προσκομίσει οι ιδιοκτήτες. Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν λανθασμένες πληροφορίες. Για την επίσκεψη ακινήτων απαιτείται προσκόμιση ταυτότητας/διαβατηρίου. Οι τοποθεσίες των ακινήτων στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση.

Περισσότερα από 2,000 ακίνητα στο www.skourasrealestate.gr
#wedontjustsellhouses
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
115 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano
altre caratteristiche
Caminetto
Balcone
Arredato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 350.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
1983
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista