Duplex, nuova, 101 m², Centro, Kalamata

Kalamata
€ 295.000
3 locali
101 m²
2 bagni
Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 28/06/2024
Descrizione

riferimento: W-02W5Y3

Αν είστε λάτρης της πόλης και θέλετε μια σύγχρονη , λειτουργική κατοικία με όλες τις ανέσεις σε ένα μοντέρνο κτίριο 9 κατοικιών μόλις 200 μέτρα από τη κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, η μεζονέτα 4ου - 5ου ορόφου συνολικού εμβαδού 101 τ.μ είναι η ιδανική λύση.
Η μεζονέτα, είναι πλήρως αποπερατωμένη και στο πρώτο επίπεδο 50.80 τ.μ βρίσκονται τα 2 άνετα υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο ενώ το δεύτερο επίπεδο, ανάπτυξης εμβαδού 50,80 τ.μ αποτελείται από ενιαίο σαλόνι-τραπεζαρία, ανοιχτή και πλήρως λειτουργική κουζίνα και 1 μεγάλο μπάνιο.
Οι μεγάλες βεράντες με θέα τον αστικό ιστό, η πρόσβαση στο κεντρικό κλιμακοστάσιο και από τα δύο επίπεδα της κατοικίας, η αποθήκη του υπογείου, προσδίδουν στην άνεση και την λειτουργικότητα του ακινήτου.
Ένα σύγχρονο, νεόδμητο διαμέρισμα σε μοντέρνο κτίριο, στη καρδιά της Καλαμάτας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας ενώ βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Καλαμάτα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ελιάς στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς προσφέροντας αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.
Η Καλαμάτα είναι γνωστή για τη παραλία της καθώς κανείς μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στο Μεσσηνιακό Κόλπο και με θέα τον Ταΰγετο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.Όλη η παραλιακή διαδρομή έχει ποδηλατόδρομο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καφέ, μπαρ, καταστήματα και ουζερί.
Προσβασιμότητα: Η Καλαμάτα απέχει είναι μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 215 χλμ. από την Πάτρα και 715 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.Η Καλαμάτα διαθέτει διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο από το οποίο πραγματοποιούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές εποχικές πτήσεις τσάρτερ προς διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Επενδυτική Δύναμη: Η Καλαμάτα αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της χώρας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ξένους αλλά και έλληνες επενδυτές.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Duplex | Immobile di lusso
superficie
101 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
4° piano, con ascensore, con accesso disabili
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 295.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2024
stato
Nuovo / In costruzione
riscaldamento
Autonomo, alimentato a pompa di calore
Efficienza energetica
A+
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista