1/19

Villa unifamiliare 604 m², Centro, Panorama

Panorama
€ 1.720.000
5+ locali
604 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 02/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02QGOH

Εάν ονειρευόσασταν ποτέ να ζείτε σε μια μονοκατοικία πλημμυρισμένη φως, με ιδιωτικό κήπο περιμετρικά του σπιτιού, τότε αυτή η βίλα θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Αυτή η βίλα αποτελείται από ένα μεγάλο και άκρως επιβλητικό σαλόνι, ένα χώρο τραπεζαρίας καθώς έχει και ένα δεύτερο χώρο καθιστικού, μια ευρύχωρη κουζίνα, δυο βοηθητικούς και άνετους χώρους και 1 W.C.
Μοναδικής καλλιτεχνικής αισθητικής ακίνητο, με τζάκι εντός του καθιστικού και μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στον κήπο και στα μπαλκόνια στον πρώτο όροφο. Στον επάνω όροφο συναντάμε ένα ευρύχωρο μπάνιο, δυο κρεβατοκάμαρες, καθώς και ένα master υπνοδωμάτιο με δικό του τζάκι, καθιστικό και δικό του μπάνιο-jacuzzi. Όλα τα υπνοδωμάτια έχουν σύνδεση με βεράντες. Αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.
Επιπλέον παροχές: Ανεξάρτητο διαμέρισμα 120τ.μ. στον κάτω όροφο με άμεση πρόσβαση στον κήπο, με ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, δυο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο με ξεχωριστή είσοδο. Στον ίδιο όροφο συναντάμε μία εσωτερική θερμαινόμενη-εξαεριζόμενη πισίνα και ένα δωμάτιο σάουνα, καθώς και μία εσωτερική θέση πάρκινγκ. Τοποθετημένο σε ένα ήσυχο μέρος του Πανοράματος, με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, κλπ. Σε κοντινή απόσταση από τη λεωφόρο Κομνηνών, 5 λεπτά με τα πόδια από τη στάση λεωφορείων και λίγα λεπτά από τα τοπικά σχολεία.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής. Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.
Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
604 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Porta blindata
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.720.000
Prezzo al m²
2.848 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1993
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+16 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista