Monolocale ottimo stato, primo piano, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 1.200/mese
2 locali
52 m²
1 bagno
Piano 1
Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 29/06/2024
Descrizione

riferimento: FR790

Ένα πολύ φωτεινό και ευάερο διαμέρισμα. πλήρως επιπλωμένο κι εξοπλισμένο με εξαιρετικό γούστο, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό κομψότητας και άνεσης.Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την όμορφη παραλία της Βάρκιζας, καθώς και από τοπικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια. Επιπλέον, το διαμέρισμα απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και επίσης μόλις 5 λεπτά οδικώς από τη Βουλιαγμένη, που φημίζεται για τις παραλίες, τα εστιατόρια και τη λίμνη, καθώς και 12-15 λεπτά οδικώς από τη Γλυφάδα, το διάσημο εμπορικό και ζωντανό κοντινό προάστιο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο του κτιρίου και είναι 52τμ. Διαθέτει άνετο καθιστικό με μοντέρνα επίπλωση που δίνει σε μεγάλη βεράντα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και υπάρχει 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν πόρτα ασφαλείας, διπλά τζάμια με κουφώματα αλουμινίου, κλιματισμό, 2 τηλεοράσεις LG 65” & 50”καφετιρέα Nespresso κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
superficie
52 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano, con ascensore, con accesso disabili
altre caratteristiche
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.200/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
stato
Ottimo / Ristrutturato
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista