Villa unifamiliare 160 m², Livadia, Kouloukonas

Kouloukonas
€ 450.000
5+ locali
160 m²
3+ bagni
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 30/06/2024
Descrizione

riferimento: EK-6983307

Προς πώληση βίλα στην Κρήτη!

Τοποθεσία: Κρήτη, Νομός Ρεθύμνου

Εισέλθετε στον κόσμο της πολυτέλειας και της κομψότητας με αυτή την εκθαμβωτική βίλα 160 τ.μ., τοποθετημένη σε ένα πανέμορφο οικόπεδο 1000 τ.μ. με υπέροχο κήπο και ευρύχωρη πισίνα.

Η βίλα, με υπόλοιπο δόμησης 80 τ.μ., προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό κομψότητας και άνεσης, αποτελώντας έναν παράδεισο στον καταπράσινο χώρο που έχει χτιστεί.

Εσωτερικοί Χώροι
Αυτή η βίλα, κατασκευασμένη με εξαιρετική προσοχή στις λεπτομέρειες και διακοσμημένη με απεριόριστο γούστο και μεράκι, διαθέτει:
• 5 μεγάλα, φωτεινά υπνοδωμάτια: Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με εντοιχισμένες ντουλάπες και διαθέτει το δικό του εσωτερικό μπάνιο, προσφέροντας απόλυτη ιδιωτικότητα. Τα μπαλκόνια που συνοδεύουν κάθε δωμάτιο παρέχουν ανεμπόδιστη θέα στον καταπράσινο κήπο και τη γύρω περιοχή αλλά και τον μεγαλοπρεπή Ψηλορείτη, το μεγαλύτερο βουνό της Κρήτης.
• 2 σαλοτραπεζαρίες με τζάκια: Οι ευρύχωροι και φιλόξενοι αυτοί χώροι είναι ιδανικοί για οικογενειακές συγκεντρώσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, προσφέροντας ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
• 2 πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες: Με όλες τις σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, αυτές οι κουζίνες είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της μαγειρικής, έτοιμες να φιλοξενήσουν τις γαστρονομικές σας δημιουργίες.
• Σάουνα 10 τ.μ. με ξυλόσομπα: Ένας χώρος χαλάρωσης που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ευεξίας.
• Αποθήκη με WC και βοηθητικός χώρος – πλυσταριό: Λειτουργικοί χώροι που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Εξωτερικοί Χώροι
Τα 50 τ.μ. μπαλκόνια, καλυμμένα με όμορφες πέργκολες, προσφέρουν εκπληκτική θέα στον κήπο, την πισίνα και το γραφικό τοπίο του Ψηλορείτη. Οι εξωτερικοί χώροι είναι εξοπλισμένοι με πολυτελή έπιπλα εξωτερικού χώρου, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον για χαλάρωση και διασκέδαση.
• Πισίνα 25 τ.μ.: Το κεντρικό σημείο της υπαίθριας εμπειρίας, ιδανική για δροσερές βουτιές κάτω από τον λαμπερό ήλιο της Κρήτης. Περιβάλλεται από άνετες ξαπλώστρες και καταπράσινο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.
• Δύο μεγάλα εξωτερικά Jacuzzi: Για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τη μαγεία του περιβάλλοντος.
• Καλυμμένο barbeque και ξυλόφουρνος: Οργανώστε αξέχαστες συγκεντρώσεις γύρω από το μοναστηριακού τύπου τραπέζι, ιδανικό για δείπνα με φίλους και οικογένεια.
• Γυμναστήριο με ποικιλία οργάνων: Για τους λάτρεις της γυμναστικής, τα όργανα αυτά είναι ό,τι χρειάζεστε για να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση και ευεξία.

Ανακαινισμένο και Πλήρως Εξοπλισμένο
Το κτίριο ανακαινίστηκε πλήρως το 2024 και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις:
• Ηλιακός θερμοσίφωνας: Για ενεργειακά αποδοτική θέρμανση νερού.
• Air conditioning σε όλους τους χώρους: Για δροσιά το καλοκαίρι και άνεση όλο το χρόνο.
• Αναμονές για θέρμανση πετρελαίου: Έτοιμο για εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης, αν χρειαστεί.
• Κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σήτες: Για βέλτιστη θερμομόνωση και προστασία.

Επιπλέον Μεταβίβαση Ακινήτου
Με την αγορά αυτής της υπέροχης βίλας, μεταβιβάζεται και ένα αγροτεμάχιο 1000 τ.μ. με παραγωγικά ελαιόδεντρα, προσφέροντας την ευκαιρία και τη δυνατότητα να απολαμβάνετε κάθε σεζόν τη φρέσκια, τοπική παραγωγή ελαιόλαδου και τη δική σας σοδειά.

Αυτή η βίλα δεν είναι απλώς ένα σπίτι – είναι ένας προορισμός. Συνδυάζει την πολυτέλεια με τη φυσική ομορφιά της Κρήτης, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και την περιπέτεια. Ετοιμαστείτε να ζήσετε το όνειρο σε αυτό το μαγευτικό καταφύγιο.

Μεσιτικό ΔΙΑΥΛΟΣ
Τηλ. 28340 22011 και 6942 667180 (Viber και Whatsapp διαθέσιμο)
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
superficie
160 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 3 altri), 3+ bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Esposizione esterna
Balcone
Piscina
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 450.000
Efficienza energetica
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista