Bilocale Μετσόβου 16Α-10, 181 20, Κορυδαλλός, Eleftherias square, Koridallos

KoridallosΜετσόβου 16Α-10, 181 20, Κορυδαλλός
€ 165.000
4 locali
78 m²
1 bagno
Piano 3
Ascensore
Annuncio aggiornato il 30/06/2024
Descrizione

riferimento: 25-1766


Πωλείται εξαιρετικό διαμέρισμα 78τμ στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Ελευθερίας. Βρίσκεται στον 3ο όροφο κτηρίου κατασκευής του 1985 και προσφέρει μοναδική άνεση και λειτουργικότητα.
Το διαμέρισμα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, ανακαινισμένη κουζίνα και ανακαινισμένο μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ηλιακό θερμοσίφωνα, τέντες με μία από αυτές ηλεκτρική, και πόρτα ασφαλείας. Η άνεση είναι εξασφαλισμένη με τα τέσσερα κλιματιστικά που βρίσκονται σε όλα τα δωμάτια και τις τρεις εντοιχισμένες ντουλάπες που προσφέρουν άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Υπάρχει επίσης πατάρι για επιπλέον αποθήκευση.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, με δυνατότητα εγκατάστασης φυσικού αερίου. Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πάρκινγκ πιλωτής, παρέχοντας έτσι άνετη και ασφαλή στάθμευση.
Οι πρόσφατες ανακαινίσεις στην κουζίνα, το μπάνιο και τις υδραυλικές σωληνώσεις καθιστούν το διαμέρισμα έτοιμο να φιλοξενήσει τους νέους του ιδιοκτήτες χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εργασίες.
Αξιοποιήστε αυτή την ευκαιρία και αποκτήστε ένα μοναδικό ακίνητο στον Κορυδαλλό, κοντά σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η περιοχή. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας. 
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
78 m²
locali
4 (2 camere da letto, 2 altri), 1 bagno
piano
3° piano, con ascensore
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Porta blindata
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 165.000
spese condominio
€ 20/mese
Efficienza energetica
anno di costruzione
1985
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Efficienza energetica
Δ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista