1/25

Terratetto unifamiliare 257 m², Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 650.000
5+ locali
257 m²
3 bagni
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 11/07/2024
Descrizione

riferimento: 3-342

Παρουσιάζουμε αυτή την υπέροχη μεζονέτα στο Πόρτο Ράφτη ως μια ιδανική πρόταση να ζει κανείς δίπλα στην φύση και να απολαμβάνει ταυτόχρονα τον ήλιο και την θάλασσα σε κοντινή απόσταση. Η αίσθηση της θέας θάλασσας στην καθημερινότητα , δεν κούρασε ποτέ κανέναν .
Χαρακτηριστικό είναι το στοιχείο της αρχιτεκτονικής μελέτης και εφαρμογής σε αυτή την κατοικία , που εκτείνεται συνολικά σε 257 τ.μ. και αναπτύσσεται σε τρία (3) επίπεδα . Διαθέτει ασανσέρ , άνετους και λειτουργικούς χώρους και είναι σχεδιασμένη να καλύπτει κάθε απαιτητική ανάγκη .Ενδεικτικά αναφέρω ότι διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια , 2 μπάνια ,1 w/c , 2 κουζίνες , 1 υπόγεια αποθήκη και ένα υπέροχο διαμορφωμένο δώμα. Επιπλέον στον ισόγειο χώρο διαθέτει και μια (1) ανεξάρτητη γκαρσονιέρα – studio που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως guest room , service room , playroom ή εναλλακτικά γραφείο . Ο εξωτερικός χώρος του γκαζόν , στην προέκταση του σαλονιού στο ισόγειο προσφέρεται για μικρές εκδηλώσεις , παιχνίδι αλλά και στιγμές χαλάρωσης . Στην δυτική γωνιά του κήπου υπάρχει στεγασμένος χώρος BBQ με άρτιο εξοπλισμό για να εξυπηρετήσει κάθε γαστρονομική ανάγκη στην ύπαιθρο.
Διαθέτει πλήρη εξοπλισμό επίπλωσης με ακριβά γούστα και άριστες ποιότητες υλικών . Οι κουζίνες είναι πλήρως εξοπλισμένες με επώνυμες ηλεκτρικές συσκευές και τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη. Για την θέρμανση και την ψύξη υπάρχουν εγκατάσταση καλοριφέρ και 6 κλιματιστικές μονάδες αντίστοιχα. Για την ασφάλεια του σπιτιού υπάρχει εγκατεστημένος συναγερμός και πόρτες – παράθυρα ασφαλείας . Αυτή η εξαιρετική ιδιοκτησία αποτελεί απόδειξη απαράμιλλης κομψότητας και λειτουργικότητας συνάμα και είναι πρόθυμη να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη κάθε απαιτητικού αγοραστή.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
Superficie
257 m²
Locali
5+
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
Balcone
Box, posti auto
2 in box privato/box in garage
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Mansarda
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 650.000
Prezzo al m²
2.529 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2004
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista