Trilocale primo piano, Analipsi, Agioi Anargyroi

Agioi Anargyroi
€ 148.000
4 locali
103 m²
1 bagno
Piano 1
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 02/07/2024
Descrizione

riferimento: 18270

Περιγραφή Ακινήτου στους Αγίους Αναργύρους

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα 90 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευής του 1980, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στους Αγίους Αναργύρους. Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακό σημείο και είναι ιδανικό για οικογένεια, προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι και ξεχωριστή κουζίνα. Οι χώροι του διαμερίσματος είναι φωτεινοί και διαμπερείς, εξασφαλίζοντας φυσικό φως καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το μεγάλο μπαλκόνι προσφέρει άπλετο χώρο για χαλάρωση και κοινωνικές συναθροίσεις, ενώ αποτελεί ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας.

Η πολυκατοικία στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και επιμελημένη, προσφέροντας υψηλά επίπεδα ασφάλειας με πόρτα ασφαλείας στην είσοδο. Η θέση της πολυκατοικίας είναι εξαιρετικά προνομιακή, καθώς βρίσκεται δίπλα σε σχολείο και πλατείες, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υποδομές και υπηρεσίες. Η γειτονιά είναι ήσυχη και φιλική, ιδανική για οικογένειες που αναζητούν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

Επιπλέον, η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς, καταστήματα, εστιατόρια και άλλες υπηρεσίες, καθιστώντας την καθημερινότητα ευκολότερη και πιο ευχάριστη. Το διαμέρισμα είναι άμεσα διαθέσιμο και προσφέρεται σε εξαιρετική τιμή.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κανονίσετε μια επίσκεψη.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8732
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
No
Superficie
103 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
1
Arredato
No
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
Costi
prezzo
€ 148.000
Efficienza energetica

Consumo di energia

Ε

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista