Villa unifamiliare 275 m², Città principale - Chora, Antiparos

Antiparos
€ 1.950.000
5+ locali
275 m²
3+ bagni
Balcone
Annuncio aggiornato il 03/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-6994073

Βίλα 280 τ.μ. με ιδιωτική πισίνα 50 τ.μ., πολλαπλές εξωτερικές ζώνες χαλάρωσης, κυκλαδίτικους καναπέδες και τραπεζαρία με μεγάλο παραδοσιακό μπάρμπεκιου. Η βίλα μας βρίσκεται στον μαγευτικό κόλπο του Αγίου Γεωργίου στην Αντίπαρο. Έχει εκπληκτική θέα στο Δεσποτικό και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.
Απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία και 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία σε καφετέριες και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις καλύτερες ταβέρνες του νησιού.
Η βίλα βρίσκεται σε μια πλαγιά με θέα τον ήσυχο κόλπο του Αγ. Γεώργιος, με τις παραλίες μόλις 200μ. μακριά και παραδοσιακά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.

Η βίλα είναι ιδανική για τη φιλοξενία ζευγαριών, οικογενειών με παιδιά ή ομάδων φίλων και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 14 άτομα.

Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια στο επάνω επίπεδο, καθώς και μια μονάδα 60 τ.μ. με πλήρες μπάνιο στο κάτω επίπεδο. Αυτή η μονάδα έχει πρόσβαση τόσο από το εσωτερικό της βίλας όσο και απευθείας από τον εξωτερικό χώρο της πισίνας και είναι ιδανική για ζευγάρια με 2-3 παιδιά.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Villa unifamiliare
superficie
275 m²
locali
5+ (5 camere da letto, 1 altro), 3+ bagni
piano
Piano terra
totale piani edificio
2 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Porta blindata
Balcone
Piscina
Giardino privato
Costi
prezzo
€ 1.950.000
Efficienza energetica
certificazione energetica
Esente
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista