Duplex 170 m², Panorama, Acharnes

Acharnes
€ 1.100/mese
4 locali
170 m²
2 bagni
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 03/07/2024
Descrizione

riferimento: 1735450

Ωραία, μοντέρνα οροφομεζονέτα τριών επιπέδων, με πανοραμική θέα, σε ήσυχο σημείο στο Πανόραμα Αχαρνών.
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ (70 τμ): Από την αυλόπορτα, εξωτερικά σκαλάκια οδηγούν στην είσοδο του σπιτιού. Ο όροφος περιλαμβάνει 3 υ/δ (τα 2 παιδικά με μπαλκόνι), μπάνιο με ντουζιέρα και μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο.
1ος ΟΡΟΦΟΣ (70 τμ): Ενιαίος ανοικτός χώρος που περιλαμβάνει σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και μπαλκόνι στην πρόσοψη. Επίσης, ανοικτή εντοιχισμένη κουζίνα με εντοιχισμένες εστίες γκαζιού, φούρνο, πλυντήριο πιάτων (ΝΕFF), φούρνο μικροκυμάτων (NEFF) και απορροφητήρα (KUPPERBUSCH). Επιπλέον, κεντρική νησίδα με ντουλάπια. Δίπλα από την κουζίνα, υπάρχει ο χώρος της τραπεζαρίας και μπαλκονόπορτα προς το πίσω μπαλκόνι. Δάπεδα πλακάκια. Εσωτερική σκάλα οδηγεί στην σοφίτα.
ΣΟΦΙΤΑ (30 τμ): Περιλαμβάνει ανοικτό, φωτεινό χώρο με παράθυρα, ενσωματωμένο γραφείο και ράφια. Δρύινο πάτωμα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με ενεργειακά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Κρυφός και εντοιχισμένος φωτισμός LED. Κονσόλα φωτισμού στο σαλόνι. Ανεμιστήρες οροφής με φωτισμό και τηλεχειριστήριο στα υ/δ. Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας (με ρεύμα) ή με λέβητα πετρελαίου, με αυτονομία ανά όροφο. Ηλιακός (3πλής ενέργειας). Πόρτα ασφαλείας. Νυκτερινό ρεύμα. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μικρός κήπος με πρόσβαση από τα παιδικά υ/δ (για δική του χρήση). Στην πρόσοψη υπάρχει κήπος που τον φροντίζει η μητέρα του ιδιοκτήτη που κατοικεί στο ισόγειο διαμέρισμα. ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. ΧΩΡΙΣ PARKING (υπάρχει αρκετός εξωτερικός χώρος). ΔΥΟ (2) ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Νότιος προσανατολισμός. Εύκολη πρόσβαση στην τοπική αγορά.
Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Duplex
superficie
170 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
totale piani edificio
3 piani
altre caratteristiche
Caminetto
Mansarda
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.100/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2010
riscaldamento
Autonomo, a pavimento
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista