Monolocale Κεχριές, Xilokeriza, Corinto

CorintoΚεχριές
€ 600/mese
2 locali
57 m²
1 bagno
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 02/07/2024
Descrizione

riferimento: 1-318

Κωδικός ακινήτου: 1-318 - Κόρινθος Κεχριές Κεχριές ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 57 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 με ενεργειακή κλάση Ε και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα συνθετικά, μωσαϊκό πάτωμα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, μπαλκόνια 7 τ.μ. απόσταση από πόλη 1700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 107000 μέτρα - Τιμή: 600 €
Ιδιαίτερα ευχάριστο και φωτεινό διαμέρισμα με πλεονεκτήματα μονοκατοικίας αφού το σύνολο των διαμερισμάτων είναι μόνο τρία και διαθέτει κοινόχρηστο κήπο με BBQ και θέσεις στάθμευσης. Μόλις 180 μέτρα από την παραλία και δίπλα στο αρχαίο λιμάνι των Κεχρεών. Ιδανικό και ως μόνιμη κατοικία αλλά και ως εξοχικό!
Η τιμή αφορά σε βραχυχρόνια μίσθωση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι και Σεπτέμβριο. 
Χριστίνα Κατσαμπή

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην ακριβή διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
57 m²
locali
2 (1 camera da letto, 1 altro), 1 bagno
piano
1° piano
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Esposizione esterna
Balcone
Arredato
Giardino comune
Costi
prezzo
€ 600/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
1980
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Efficienza energetica
Ε
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista