1/20

Trilocale ottimo stato, piano terra, Ano Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 1.250.000
5 locali
242 m²
3 bagni
Piano T
No Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 05/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02W4CF

Αυτή η πολυτελής κατοικία αποτελεί μέρος μιας μεγάλης νεοκλασικής βίλας που σχεδιάστηκε από διάσημο αρχιτέκτονα, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό κομψών χώρων διαβίωσης και αποκλειστικών ανέσεων. Προσβάσιμη μέσω ανεξάρτητης εισόδου στο ισόγειο, καταλαμβάνει τον πρώτο και τον δεύτερο όροφο της βίλας και περιλαμβάνει ιδιωτική βεράντα με πανοραμική θέα σε όλη την Αττική.
Μπαίνοντας μέσα από ένα εντυπωσιακό φουαγιέ, μια περίτεχνη μαρμάρινη σκάλα σας οδηγεί στους κύριους χώρους διαβίωσης στον πρώτο όροφο, ο οποίος χρησιμεύει ως η καρδιά του διαμερίσματος, διαθέτοντας ένα ευρύχωρο και καλαίσθητο καθιστικό και τραπεζαρία με ένα εξαιρετικό μαρμάρινο τζάκι που προσθέτει ζεστασιά και κομψότητα στην ατμόσφαιρα. Η προσήλωση της κατοικίας στην κομψότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής σε όλους τους χώρους, με μαρμάρινα δάπεδα και τοίχους και οροφές που κοσμούνται με περίπλοκες γύψινες εργασίες από έναν διάσημο Έλληνα γλύπτη.
Η έξυπνα τοποθετημένη κουζίνα κατά παραγγελία έχει σχεδιαστεί διάσημη ιταλική εταιρεία και συνδυάζει συσκευές υψηλής ποιότητας με εξαιρετικές επιφάνειες, καθιστώντας την έναν απολαυστικό χώρο για μαγειρικές δραστηριότητες και διασκέδαση φίλων.
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται επίσης δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα προσεκτικά σχεδιασμένο για να προσφέρει άνεση και στυλ. Αυτά τα υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα καλοσχεδιασμένο μπάνιο με εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Επιπλέον, ένα WC σε αυτόν τον όροφο ενισχύει τη λειτουργικότητα του χώρου.
Συνεχίζοντας, η μαρμάρινη σκάλα ανεβαίνει στον δεύτερο όροφο, όπου βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα, ένα πραγματικά πολυτελές καταφύγιο 63 τ.μ.. Το μαρμάρινο τζάκι και το μαρμάρινο δάπεδο δημιουργούν μια αίσθηση μεγαλοπρέπειας και ηρεμίας. Το μπάνιο της σουίτας, με την εντυπωσιακή θολωτή οροφή και τον πολυτελή σχεδιασμό με μαρμάρινες λεπτομέρειες, είναι ένα έργο τέχνης. Εν τω μεταξύ, η ειδικά σχεδιασμένη γκαρνταρόμπα ενισχύει την αίσθηση της πολυτέλειας.
Η μοναδικότητα αυτής της κατοικίας ενισχύεται περαιτέρω από τη μαγευτική θέα που προσφέρει οι ιδιωτικές βεράντες 130 τ.μ. και η επιπλέον αποκλειστική ταράτσα 66 τ.μ., όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να απολαύσουν την εκπληκτική θέα 360° μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου.
Μια ξεχωριστή και πολυτελής κατοικία, όπου η προσοχή στη λεπτομέρεια και η ποιότητα των υλικών την καθιστούν ιδανική για όσους εκτιμούν την εκλεπτυσμένη διαβίωση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει μια από τις πιο περιζήτητες διευθύνσεις. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια πολυτελή υπαίθρια εμπορική περιοχή με μάρκες υψηλής ραπτικής και διεθνείς brands, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά στα περισσότερα διεθνή σχολεία και προσελκύει πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Δύο από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προσβάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
3
Ascensore
No
Superficie
242 m²
Locali
5
Camere da letto
3
Bagni
3
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.250.000
Prezzo al m²
5.165 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    1985
  • Stato

    Ottimo / Ristrutturato
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista