Trilocale ottimo stato, primo piano, Centro, Panorama

Panorama
€ 330.000
4 locali
204 m²
3 bagni
Piano 1
No Ascensore
Balcone
Annuncio aggiornato il 05/07/2024
Descrizione

riferimento: W-02VGGE

Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό διαμέρισμα στο κέντρο του Πανοράματος, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας διώροφης διπλοκατοικίας. Το διαμέρισμα αυτό προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό άνεσης και λειτουργικότητας, αποτελώντας την τέλεια επιλογή για οικογένειες ή όσους επιθυμούν έναν ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο διαβίωσης.
Η είσοδος του διαμερίσματος οδηγεί σε ένα ευρύχωρο σαλόνι, το οποίο είναι ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης με την οικογένεια ή για φιλοξενία φίλων. Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται η τραπεζαρία, η οποία προσφέρει έναν κομψό χώρο για τα καθημερινά γεύματα ή τις πιο επίσημες συγκεντρώσεις. Η κουζίνα είναι χωριστή και πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές και άφθονο αποθηκευτικό χώρο, προσφέροντας την ιδανική λύση για την προετοιμασία των γευμάτων. Το διαμέρισμα διαθέτει τρεις άνετες κρεβατοκάμαρες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα (master room) προσφέρει επιπλέον ιδιωτικότητα και άνεση, με δικό της μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχει μια σοφίτα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο,γυμναστήριο, χώρος παιχνιδιού ή επιπλέον αποθηκευτικός χώρος.
Το διαμέρισμα περιλαμβάνει συνολικά δύο μπάνια και ένα επιπλέον WC, εξασφαλίζοντας την άνεση και την ευκολία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του διαμερίσματος είναι η υπέροχη θέα που προσφέρει, καθώς και ο μεγάλος κήπος 490 τ.μ αποκλειστικής χρήσης. Ο κήπος αυτός αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για χαλάρωση, παιχνίδι ή καλλιέργεια φυτών και λουλουδιών. Επιπλέον, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με θυροτηλεόραση για μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση, καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης (πάρκινγκ), κάτι που αποτελεί μεγάλη ευκολία, ιδιαίτερα σε κεντρικές περιοχές.
Αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει την άνεση και την πολυτέλεια, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν χώρο με σύγχρονες ανέσεις και εξαιρετική τοποθεσία στο κέντρο του Πανοράματος.
Το Πιστοποιητικό Ενεργεαικής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Πανόραμα βρίσκεται ανατολικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του όρους Χορτιάτη και σε υψόμετρο 250 μέτρων.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το Πανόραμα λόγω της εκπληκτικής του θέσης καθώς βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο δάσος, με πανοραμική θέα σε όλο τον θερμαϊκό κόλπο θεωρείται μια από τις πιο προνομιούχες περιοχές της ευρύτερης περιοχής προσφέροντας πληθώρα κατοικιών υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής.

Η περιοχή διαθέτει επίσης δικό της (δημοτικό) θερινό κινηματογράφο, πισίνα και γυμναστήριο ολυμπιακών προδιαγραφών. Το Πανόραμα φιλοξενεί τρία δημόσια σχολεία, ένα γυμνάσιο καθώς και πολλά ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων.

Προσβασιμότητα: Το Πανόραμα είναι μόλις 14 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η δημόσια συγκοινωνία προς το κέντρο της πόλης και προς άλλες περιοχές γίνεται με τη λεωφορειακή γραμμή 58 του Ο.Α.Σ.Θ

Επενδυτική Δύναμη: Το Πανόραμα διατηρεί υψηλό επενδυτικό ενδιαφέρον. Είναι μια αμιγώς οικιστική περιοχή μεσαίων και υψηλών εισοδημάτων, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στην κατασκευή πολυτελών κατοικιών και μονοκατοικιών, αποτέλεσμα της κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης της χώρας μέχρι πρόσφατα.
Caratteristiche
contratto
Vendita
tipologia
Appartamento
superficie
204 m²
locali
4 (3 camere da letto, 1 altro), 3 bagni
piano
1° piano
totale piani edificio
2 piani
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Mansarda
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Giardino comune
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 330.000
Efficienza energetica
anno di costruzione
2000
stato
Ottimo / Ristrutturato
riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
certificazione energetica
In attesa di certificazione
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista