Monolocale Παλαιό Φάληρο, Centro, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
€ 1.500/mese
2 locali
55 m²
1 bagno
Piano 2
Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 16/07/2024
Descrizione

riferimento: 1061251

Ζήστε την επιτομή της πολυτέλειας και της ευκολίας σε αυτό το μαγευτικό διαμέρισμα 55 τ.μ., φωλιασμένο σε μια νεόδμητη πολυκατοικία, σε στρατηγική τοποθεσία ακριβώς πίσω από το Ευγενίδειο Ίδρυμα στο Φάληρο και σε απόσταση αναπνοής από το SNF.

Μπείτε σε αυτή τη μοντέρνα κατοικία και μαγευτείτε από τον απρόσκοπτο συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας. Το διαμέρισμα προσφέρει μια ανοιχτή κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετο καταφύγιο για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, ενώ το πολυτελές μπάνιο προσφέρει μια ατμόσφαιρα σπα για απόλυτη χαλάρωση, ένα εσωτερικό βοηθητικό δωμάτιο και μια μεγάλη βεράντα, ιδανική για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θέα.

Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση στο κόστος σε αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κορυφαίες ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές, όπως κομψό ψυγείο κρασιού για όλες τις διασκεδαστικές σας ανάγκες, τηλεόραση, κλιματισμό, ανεμιστήρες με τηλεκοντρόλ, ενδοδαπέδια θέρμανση, εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα σκίασης - εξασφαλίζοντας την άνεση σας σε κάθε βήμα.

Για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτει επιπλέον βολική αποθήκη για όλα τα υπάρχοντά σας στο υπόγειο και υπαίθριο χώρο στάθμευσης με γρήγορο φορτιστή EVC, που καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκαλέσετε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο σπίτι σας - ελάτε να ζήσετε την επιτομή της σύγχρονης ζωής σε αυτό το κομψό διαμέρισμα!

HOUSING SOLUTIONS REALTY: 2111995708, 6944271463, email: info@housingsolutions.gr, www.housingsolutions.gr
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento | Immobile di lusso
Contratto
Affitto
Piano
2
Ascensore
Superficie
55 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Autonomo, a pavimento, alimentato a metano
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Impianto tv con parabola satellitare
Costi
prezzo
€ 1.500/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista