Bilocale Χαλάνδρι, Patima, Chalandri

ChalandriΧαλάνδρι
€ 1.580/mese
3 locali
90 m²
2 bagni
Piano T
No Ascensore
Balcone
Arredato
Annuncio aggiornato il 04/07/2024
Descrizione

riferimento: 1053955

Διαμέρισμα επιπλωμένο προς ενοικίαση, στο Πάτημα Χαλανδρίου, ισόγειο.Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 90 τ.μ. και βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών και σε οικόπεδο 1.000 τ.μ.. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 w.c., 1 ανοιχτή κουζίνα, 1 διάδρομο, 1 σαλόνι, 1 χώρο γραφείου, 2 ευρύχωρες βεράντες και 1 θέση στάθμευσης υπογείου. ´Έχει κατασκευαστεί το 2010 και η θέρμανση του ακινήτου είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Το ακίνητο διαθέτει μοντέρνα επίπλωση, ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό, τζάκι, boiler, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά, σίτες, τέντες, όμορφο κήπο αποκλειστικής χρήσης με δένδρα, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, συναγερμό, πυροσβεστήρες, wi-fi, δορυφορική t/v, νυχτερινό και τριφασικό ρεύμα. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Γ κατηγορίας και τα δάπεδα είναι από πλακάκι αρίστης ποιότητας και μασίφ δρύινο ξύλο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική, βρίσκεται κοντά σε σταθμό μετρό, συγκοινωνίες, σχολείο, πλατεία, super market, τοπική αγορά, 18 χλμ. από παραλία και 15 χλμ. από το αεροδρόμιο. Έχει θέα σε πάρκο και πράσινο και βορειοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι ανεξάρτητο, γωνιακό, προσόψεως, φωτεινό, ασφαλές, διαμπερές, πανταχόθεν ελεύθερο, είναι κατάλληλο για οικογένειες ή εργαζόμενους, επιτρέπονται τα κατοικίδια, βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά και είναι άμεσα διαθέσιμο. EDRASI REAL ESTATE, email: edrasirealestate@gmail.com, website: www.edrasirealestate.com

*Η θέση του ακινήτου στον χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

*Τα χαρακτηριστικά και οι πληροφορίες του ακινήτου παρέχονται μετά από υπόδειξη του ιδιοκτήτη.

Το γραφείο μας είναι μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) με αριθμό Γενικού μητρώου (ΓΕ.ΜΗ.) 171073503000, μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών Αττικής (Σ.Μ.Α.Σ.Α.Α.) με Α.Μ. 9689 και μέλος της European Association of Real Estate Professions (CEPI).

Για την υπόδειξη του ακινήτου και την υπογραφή της εντολής υπόδειξης, απαιτείται η επίδειξη του Α.Δ.Τ και το Α.Φ.Μ. σας, σύμφωνα με τον Νόμο περί μεσιτών (Ν. 4072/2012 ) ΦΕΚ 86/Α/11.4.2012.
Caratteristiche
contratto
Affitto
tipologia
Appartamento
superficie
90 m²
locali
3 (2 camere da letto, 1 altro), 2 bagni
piano
Piano terra
Posti Auto
1 in parcheggio/garage comune
altre caratteristiche
Caminetto
Impianto di allarme
Porta blindata
Esposizione esterna
Balcone
Impianto tv con parabola satellitare
Arredato
Giardino privato
Infissi esterni in doppio vetro / metallo
Costi
prezzo
€ 1.580/mese
spese condominio
€ 80/mese
cauzione
Non indicata
Efficienza energetica
anno di costruzione
2010
riscaldamento
Autonomo, alimentato a metano
Efficienza energetica
Γ
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista