1/25

Villa unifamiliare, ottimo stato, 237 m², Centro, Epanomi

Epanomi
€ 400.000
5+ locali
237 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 16/07/2024
Descrizione

riferimento: EK-7038515

Στην κοιλάδα του Πύργου στην παραλία της Επανωμής πωλείται βίλα σε δύο κατοικήσιμα επίπεδα συνολικής επιφάνειας 237 τετραγωνικών μέτρων συν μία υπόγεια αποθήκη 100 τετραγωνικών μέτρων, πολυτελούς κατασκευής πνιγμένη μέσα στο καταπράσινο τοπίο που μαγεύει τον επισκέπτη και με θέα τον 'Όλυμπο και την θάλασσα προσφέροντας γαλήνη, ηρεμία και χαλάρωση.

Το ακίνητο έχει ανατολικό μεσημβρινό και νότιο προσανατολισμό και βρίσκεται μέσα σε κτήμα 4.400 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται 800 μέτρα μακριά από την παραλία της Επανομής και τα εστιατόρια πλάι στην ακρογιαλιά.

Η βίλα είναι διαχωρισμένη σε δύο μέρη και μπορεί είτε να ενωθεί πολύ εύκολα σε μία είτε να παραμείνει έτσι εξυπηρετώντας δύο οικογένειες. Η καθεμία αποτελείται από: δύο επίπεδα, ισόγειο και πρώτο όροφο. Τα ισόγεια αποτελούνται από κουζίνα, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο, ενώ ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια με μεγάλες βεράντες που έχουν πανοραμική θέα το γαλάζιο της θάλασσας και τον Όλυμπο.

Η κατοικία που κτίστηκε το 2000 ανακαινίστηκε ριζικά το 2019, όταν και ανακατασκευάστηκε πλήρως μέσα και έξω με τα πιο σύγχρονα υλικά της αγοράς σε μίνιμαλ αρχιτεκτονική διαρρύθμιση, ικανή να ευχαριστήσει επισκέπτες κάθε ηλικίας.

Μία επίσκεψη στην όμορφη παραλία της Επανομής θα σας πείσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα εξαιρετικό ακίνητο!

Τιμή: 400.000 ευρώ
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
237 m²
Locali
5+
Camere da letto
6
Bagni
3+
Arredato
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 400.000
Prezzo al m²
1.688 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista