Trilocale nuovo, primo piano, Centro, Candia

Candia
€ 280.000
4 locali
94 m²
2 bagni
Piano 1
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 09/07/2024
Descrizione

riferimento: 18266

Πωλείται μεγάλο οροφοδιαμέρισμα, έκτασης 94 τ.μ., στον 1ο όροφο, στην περιοχή Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η κατασκευή ξεκίνησε το 2024 και θα είναι διαθέσιμο το 2025. Το ακίνητο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, και 1 W/C. Η ενεργειακή απόδοση του διαμερίσματος είναι Α+, διασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το διαμέρισμα είναι γωνιακό με απεριόριστη θέα, προσφέροντας άπλετο φυσικό φως και πανοραμική θέα στην περιοχή. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και κλιματισμό για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μπαλκόνι, ενώ το διαμέρισμα συνοδεύεται από μια θέση parking και αποθήκη.

Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, εξοπλισμένο με δομημένη καλωδίωση και ηλιακό θερμοσίφωνα. Η ασφάλεια του ακινήτου ενισχύεται από την πόρτα ασφαλείας και τις τέντες. Επίσης, διαθέτει ανελκυστήρα για εύκολη πρόσβαση στους ορόφους.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σούπερ μάρκετ, σχολεία και άλλες απαραίτητες εγκαταστάσεις, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για οικογένειες και επαγγελματίες που αναζητούν άνεση και ευκολία στην καθημερινή τους ζωή.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8776
☎️ 210 6812500
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Vendita
Piano
1
Ascensore
Superficie
94 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in box privato/box in garage
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Porta blindata
Costi
prezzo
€ 280.000
Efficienza energetica

Consumo di energia

A+

Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista