Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Διάδρομος
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπάνιο
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Σαλόνι
1/20
Σαλόνι
Σαλόνι

Villa unifamiliare Παπαδοπουλου Αναστασια, Centro, Oreokastro

OreokastroΠαπαδοπουλου Αναστασια
€ 850.000
5+ locali
450 m²
3+ bagni
Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 06/07/2024
Descrizione

riferimento: 2-616

Κωδικός ακινήτου: 2-616 - Ωραιόκαστρο Αμφιθέα ΠΩΛΕΙΤΑΙ βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 450 τ.μ. . Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 2 κουζίνες, 4 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2000 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, jacuzzi, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 850.000 €
Ωραιόκαστρο, Κέντρο: Πωλείται αποκλειστικά από το γραφείο μας υπερπολυτελή βίλα 450τμ μέσα σε οικόπεδο 630τμ στο κέντρο του Ωραιοκάστρου σε πολύ ωραίο σημείο με μεγάλη ανοιχτωσιά και θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα καταπληκτικό ακίνητο το οποίο κατασκευάστηκε με υλικά Α ποιότητας από τον τωρινό ιδιοκτήτη και με πολύ καλή αρχιτεκτονική. Το ακίνητο είναι αυτόνομο δεν εφάπτεται με άλλο ακίνητο σε καμιά πλευρά. 

Διαθέτει ισόγειο 130τμ ανεξάρτητο το οποίο διαθέτει σαλονοκουζίνα με τζάκι ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο καθώς και χώρο γυμναστηρίου με σάουνα.

Στο πρώτο επίπεδο έχουμε 130τμ σαλόνι ανισόπεδο με επιβλητικό τζάκι μπαλκόνι εσωτερικό και έξι μέτρα ύψος στο κεντρικό σαλόνι καθώς και ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο ορόφου. Στο δεύτερο επίπεδο συναντάμε τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες εκ των οποίων το ένα με master bedroom καθώς και δεύτερο μεγάλο μπάνιο και έναν ακόμη χώρο για πλυντήρια - στεγνωτήρια και ένα καθιστικό με τζάκι το οποίο βλέπει στο κεντρικό κάτω σαλόνι. Στο τελευταίο επίπεδο υπάρχει σοφίτα 60τμ με μπάνιο και θέα σέ όλη την πόλη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές χρήσεις ανάλογα με τις επιθυμίες του αγοραστή. Η ενδοδαπέδια θέρμανση γίνεται με ατομικό πετρελαίου και υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής σε φυσικό αέριο. Το ακίνητο διαθέτει περιφραγμένο οικόπεδο με περιμετρική κίνηση και θα μπορούσε να κατασκευαστεί και εξωτερική πισίνα.Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η θέση στο χάρτη είναι η ακριβής της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
Superficie
450 m²
Locali
5+
Camere da letto
5
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / PVC
  • Mansarda
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 850.000
Prezzo al m²
1.889 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2000
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+17 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista