Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
W.C
W.C
Υπνοδωμάτιο
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
W.C
1/25
Κουζίνα

Loft Κέντρο, Centro, Argyroupoli

ArgyroupoliΚέντρο
€ 230.000
2 locali
40 m²
1 bagno
Piano 2
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 04/09/2024
Descrizione

riferimento: 15-8079

Κωδικός ακινήτου: 15-8079 - Αργυρούπολη Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο loft στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1983 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 35 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2500 μέτρα απόσταση από μετρό 800 μέτρα - Τιμή: 230.000 €
Το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει διαμορφωθεί ιδανικά για χρήση εκμετάλλευσης με μεγάλη απόδοση, είναι σε πολυ καλό σημείο στην Αργυρούπολη κοντά στο μετρό αλλά και σε μαγαζιά. Αποτελείται από το ανακαινισμένο δώμα , μεγάλη βεράντα ντυμένη με ξύλο ντεκ , τζακούζι και θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα. Είναι πλήρες εξοπλισμένο και άμεσα διαθέσιμο!
Σημείωση : Η υπόδειξη του ακινήτου γίνεται με ενυπόγραφη εντολή υπόδειξης (ψηφιακά ή δια ζώσης) και κατόπιν με προγραμματισμένο ραντεβού όπου είναι προϋπόθεση - η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και τα πλήρη στοιχεία του προσώπου ή της εταιρείας όπως και του Α.Φ.Μ. , σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α'. Cosy House | Real Estate & Renovations Μεσιτικό Γραφείο & Ανακαινίσεις www.cosyhouse.gr | www.cosyhouse.estate Τηλέφωνo επικοινωνίας 211 18 45000 - 211 199 1246 για παρόμοια ακίνητα όπως το συγκεκριμένο ή περισσότερα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cosyhouse.estate Για αιτήσεις ζήτησης ή ανάθεσης επισκεφτείτε το www.cosyhouse.gr ή βρείτε μας και στο Facebook www.facebook.com/properties.cosyhouse να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας ή follow στο Ιnstagram: @cosyhouse_realestate Eιδική Διευκρίνηση: Οι πληροφορίες της παραπάνω αγγελίας βασίζονται σε στοιχεία που έχει δώσει ο εντολέας - ιδιοκτήτης στο γραφείο μας. Τυχόν τυπογραφικά λάθη ή η αλλαγή της τιμής χωρίς την ενημέρωσή μας δεν οφείλεται σε εμας.
Caratteristiche
Tipologia
Loft
Contratto
Vendita | Immobile a reddito
Piano
2
Piani edificio
2
Ascensore
No
Superficie
40 m²
Locali
2
Camere da letto
1
Bagni
1
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Centralizzato, alimentazione elettrica
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 230.000
Prezzo al m²
5.750 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista