1/25

Villa unifamiliare παλια πολη, Corfù città, Corfù

CorfùΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
€ 1.100.000
5+ locali
210 m²
3+ bagni
No Ascensore
Balcone
Arredato

Nota

Annuncio aggiornato il 09/07/2024
Descrizione

riferimento: C-7377

Πωλείται μοναδικό αρχοντικό που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, στο καντούνι της συνοικίας Καμπιέλο, βρίσκεται κοντά σε παραδοσιακά κτίσματα του ιστορικού κέντρου, όπως η Πλατεία Μητρόπολης, η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα και άλλα μνημεία. Έχει δύο όψεις, πρόκειται για ενοποίηση δύο διαφορετικών κτηρίων εκ των οποίων το ένα χτίστηκε τον 19ο αιώνα και το άλλο το 1966.
Σήμερα το κτήριο έχει αναπαλαιωθεί και ανακαινισθεί ριζικά με φυσικά υλικά και με σεβασμό στο παρελθόν και την ιστορία του. Αποτελείται από ισόγειο, 1ο, 2ο και 3ο όροφο, 210τ.μ συνολικού εμβαδού περίπου.
Εσωτερικά διαθέτει δύο κλίμακες ανόδου και είναι χωρισμένο σε 7 ανεξάρτητα διαμερίσματα (studio) από 18τ.μ έως 30τ.μ, πλήρως εξοπλισμένα, διακοσμημένα με κομψά έπιπλα και διαθέτουν ξύλινα πατώματα. Η διακόσμηση αποπνέει την αίγλη παλιάς εποχής προσαρμοσμένη στο σήμερα.
Μεγάλα παράθυρα και από τις δύο πλευρές των ορόφων εξασφαλίζουν ικανό φωτισμό και αερισμό.
Επίσης σε κάθε διαμέρισμα-studio υπάρχουν πλήρως εξοπλισμένοι χώροι υγιεινής, διπλά κρεβάτια, τηλεοράσεις, a/c, ντουλάπες ρούχων, πολυθρόνες, τραπέζια, καναπέδες, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, απορροφητήρες, ντουλάπια κουζίνας, διακοσμητικά στοιχεία και μικροέπιπλα, όπως επίσης μικροσυσκευές-χρηματοκιβώτια, σίδερο ρούχων, πυροσβεστήρες και ιματισμός για την φιλοξενία πελατών.
Στον ισόγειο χώρο υπάρχουν 2 πλυντήρια-στεγνωτήρια και 3 πρέσες σιδερώματος σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους εργασίας.
Τέλος, για το μεγαλύτερο τμήμα του κτηρίου έχει εκδοθεί άδεια από τον Ε.Ο.Τ με παροχές στο επίπεδο των 3 κλειδιών. Ιδανικό ακίνητο για επένδυση.
Τιμή πώλησης 1.100.000€ ανακαινισμένο, απόσταση από θάλασσα 250μ., βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ, ενεργειακή κλάση Γ, επενδυτικό, έπιπλα, έτος ανακαίνισης 2021, θέα πεζόδρομος, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, Τ.Κ. 49132, φωτεινό, Ζώνη Οικιστική
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Caratteristiche
Tipologia
Villa unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Piani edificio
4
Ascensore
No
Superficie
210 m²
Locali
5+
Camere da letto
7
Bagni
3+
Arredato
Balcone
Riscaldamento
Autonomo, alimentazione elettrica
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.100.000
Prezzo al m²
5.238 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Γ

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista