Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Πισίνα
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Πισίνα
1/24
Θέα από μπαλκόνι

Maisonette nuovo, piano terra, Drapanias, Mithimni

Mithimni
€ 349.000
5 locali
123 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 10/09/2024
Descrizione

riferimento: 2-51


Η μεζονέτα αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού/κουζίνας/τραπεζαρίας, 4 υπνοδωμάτια, και 2 μπάνια.

Διαθέτει κήπο, καλοκαιρινή κουζίνα με BBQ, πόρτα ασφαλείας, βεράντα, μπαλκόνια, θέση στάθμευσης, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αναμονές για θέρμανση (κλιματισμό) κ πισίνα), δάπεδα από πλακάκι, ηλιακό θερμοσύφωνο, τριφασικό ρεύμα.

Ενεργειακή κλάση: A.

Έτος κατασκευής: 2022.

Θέα: Aπεριόριστη, ύπαιθρο και θάλασσα.

(Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του οικοπέδου της κατοικίας καθώς το όμορο οικόπεδο διατίθεται και αυτό προς πώληση. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 439τ.μ και δόμηση 240τ.μ. Τιμή 50.000€).

Απόσταση από: Χανιά – 33,9(χλμ), Καστέλι – 4,8(χλμ), Θάλασσα – 1,5(χλμ), Αεροδρόμιο – 47,3(χλμ).

Ο Δραπανιάς είναι χωριό και έδρα ομώνυμης κοινότητας του Δήμου Κισσάμου στην περιφερειακή ενότητα Χανίων της Κρήτης. Είναι κτισμένο στον κόλπο του Κισσάμου σε μεσοσταθμικό υψόμετρο 40 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε οδική απόσταση περίπου 5 χιλιομέτρων ανατολικά από το Καστέλλι και 34 χιλιόμετρα δυτικά της πόλεως των Χανίων.

Το Καστέλλι αρχικά δείχνει μια πόλη με λίγα συναρπαστικά πράγματα να κάνει κανείς, ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική διότι στη δυτική ακτή της Κρήτης βρίσκονται μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα του νησιού, όπως το Ελαφονήσι, τα Φαλάσαρνα, ο Μπάλος και η Γραμβούσα. Είναι μια μικρή πόλη 2000 περίπου κατοίκων, με ένα πολύ συμπαθητικό λιμανάκι, πολλά μαγαζιά, καφετέριες και ταβέρνες, κυρίως κατά μήκος της παραλίας, μεγάλη ιστορία και πολλή ζωή. Είναι ένα πολύβουο μέρος, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του επισκέπτη ή του μόνιμου κατοίκου και με το παραπάνω. Ο κεντρικός δρόμος της πόλης είναι γεμάτος από εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ, ωστόσο η καρδιά της πόλης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες – ή και σε όλη τη διάρκεια του χρόνου όταν έχει καλό καιρό – χτυπά στον παραλιακό δρόμο που είναι πεζοδρομημένος στο μεγαλύτερο κομμάτι του και δεν περνούν αυτοκίνητα, επιτρέποντας στους επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής να απολαύσουν τη βόλτα τους κοντά στη θάλασσα.
Caratteristiche
Tipologia
Maisonette
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
123 m²
Locali
5
Camere da letto
4
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Altre caratteristiche
  • Esposizione esterna
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 349.000
Prezzo al m²
2.837 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

A

Scopri ogni angolo dell'immobile
+21 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista