1/25

Terratetto unifamiliare 400 m², Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 1.750.000
5+ locali
400 m²
3+ bagni
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 26/07/2024
Descrizione

riferimento: 1739477

Στην Ανατολική Αττική, στην περιοχή της Βάρης, διατίθεται προς πώληση καταπληκτική μονοκατοικία 400τ.μ., με κήπο και πισίνα, σε οικόπεδο 680 τ.μ. Πρόκειται για ένα πολυτελές ακίνητο, το οποίο εκτείνεται σε 3 επίπεδα, υπόγειο – ισόγειο – όροφος. Είναι προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό. Κατασκευάστηκε το έτος 2007 και διατηρείται σε καταπληκτική κατάσταση.

Στον κεντρικό χώρο της οικείας, το ισόγειο, που συνδέεται με τον κήπο και την πισίνα, βρίσκεται το ευρύχωρο σαλόνι, μια ανεξάρτητη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα w/c. Στον όροφο, στεγάζονται οι ιδιωτικοί χώροι, τα 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 μάστερ και ένα ακόμα μπάνιο. Τέλος, στο υπόγειο βρίσκεται ένας μεγάλος χώρος - play room, ένα δωμάτιο με τζακούζι και σάουνα και ένα ακόμα υπνοδωμάτιο με μπάνιο απέναντί του, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως δωμάτιο υπηρεσίας. Διαθέτει δάπεδα από ξύλο και πλακάκια, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, θυροτηλεόραση, εσωτερική σκάλα, ασανσέρ και όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Η θέρμανση είναι αυτόνομη, ανά επίπεδο, με σώματα πετρελαίου, κλιματιστικά και ηλιακό θερμοσίφωνα με boiler για τη θέρμανση του νερού.

Εξωτερικά, από την μπροστινή μεριά του οικοπέδου, το οποίο συνδέεται με το σαλόνι βρίσκεται η μεγάλη πισίνα, ενώ στην πίσω μεριά, που βγαίνει από την κουζίνα, έχει διαμορφωμένο κήπο με γκαζόν και χώρο καθιστικού με μπάρμπεκιου.

Βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία, 5’ με τα πόδια από τη θάλασσα και το πάρκο της Βάρκιζας, κοντά σε super market και αγορά, σε παραθαλάσσια εστιατόρια και καφέ, με άμεση πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες.
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare | Immobile di lusso
Contratto
Vendita
Piani edificio
3
Ascensore
Superficie
400 m²
Locali
5+
Camere da letto
4
Bagni
3+
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Autonomo, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Impianto di allarme
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
  • Piscina
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.750.000
Prezzo al m²
4.375 €/m²
Efficienza energetica
  • Anno di costruzione

    2007
  • Riscaldamento

    Autonomo, alimentato a gasolio
  • Certificazione energetica

    In attesa di certificazione
Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista