1/7

Terratetto unifamiliare Παλαιό Τρίκερι, Palio Trikeri, Trikeri

TrikeriΠαλαιό Τρίκερι
€ 275.000
5 locali
213 m²
2 bagni
No Ascensore

Nota

Annuncio aggiornato il 26/07/2024
Descrizione

riferimento: 17-2264


Κωδικός ακινήτου #17-2264

Πωλείται παλαιά τριώροφη οικία, αποτελούμενη από ισόγειο και δύο πάνω ορόφους, εμβαδού 71,10 τ.μ. ανά όροφο και συνολικό εμβαδόν 213,30 τ.μ. με παρακείμενο ισόγειο βοηθητικό κτίσμα 4,00 τ.μ., κτισμένη σε οικόπεδο έκτασης 264,13 τ.μ. στη συνοικία Αγία Τριάδα του οικισμού Τρικερίου Μαγνησίας.

Πρόκειται για ιστορικό κτίσμα ( πύργος ) ακολουθώντας την πηλιορήτικη αρχιτεκτονική. Φέρει ισόγειο χώρο και κουζίνα, στον 1ο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και καθιστικό με βοηθητικό χώρο και μπάνιο.

Στον 2ο όροφο υπάρχουν 2 υπνοδωμάτια με όμορφο σαλόνι και μαρμάρινο εξώστη, με απεριόριστη θέα στο χωριό και τη θάλασσα. Ο δε αύλειος χώρος του για εκμετάλλευση είναι περίπου 200 τ.μ.

Απέχει από την κεντρική πλατεία του χωριού 150 μέτρα και είναι προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Είναι κατάλληλο μετά από επισκευή και για κατοικία πολυμελούς οικογενείας και για τουριστική εκμετάλλευση παραδοσιακού ξενώνα, επιδοτούμενο στην περίπτωση αυτή κατά ποσοστό 60% επί του κόστους κατασκευής.

Το Τρίκερι είναι χωριό του Πηλίου, που αξιοποιείται άμεσα τα τελευταία χρόνια λόγω της παραδοσιακής του ιστορίας. Απέχει 4 χιλιόμετρα από τον οικισμό Αγία Κυριακή ( παραθαλάσσιος) στην πλευρά του Αιγαίου και σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την παραλία Αλογόπορος στην πλευρά του Παγασητικού.

Κατά τους μήνες Αύγουστο ως Οκτώβριο του 2023 το συγκεκριμένο χωριό επιλέχθηκε για το γύρισμα ταινίας Αγγλοισπανικής παραγωγής του βραβευμένου με όσκαρ το έτος 1994 για την ταινία Belle Epoque με τον Χουάν - Πάμπλο Ορεγκο και πρωταγωνιστεί ο χολυγουντιανός ηθοποιός Μάτι Ντίλον.

Για τις ανάγκες της ταινίας αξιοποιήθηκαν και ενοικιάστηκαν όλες οι κατοικίες του χωριού με τεράστια προβολή στο εξωτερικό (τίτλος της ταινίας Haunted Heart ). 
Daskalakis Advisors info@daskalakis-advisors.com
Caratteristiche
Tipologia
Terratetto unifamiliare
Contratto
Vendita
Piano
Piano terra
Ascensore
No
Superficie
213 m²
Locali
5
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
No
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 275.000
Prezzo al m²
1.291 €/m²
Efficienza energetica

Consumo di energia

Η

Scopri ogni angolo dell'immobile
+4 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista