1/25

Trilocale Αγίου Δημητρίου, 174 55, Monastirio, Agios Dimitrios

Agios DimitriosΑγίου Δημητρίου, 174 55
€ 1.350/mese
4 locali
115 m²
2 bagni
Piano 5
Ascensore
Balcone

Nota

Annuncio aggiornato il 25/07/2024
Descrizione

riferimento: 114170

Άγιος Δημήτριος Μοναστήριο ενοικιαζεται επιπλωμένο διαμέρισμα στον 5 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 115 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 1988 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη – πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά. Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει εκπληκτική, απεριόριστη θέα στη θάλασσα, την οποία μπορείτε να απολαύσετε από τα μεγάλα παράθυρα και το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Η γωνιακή του θέση εξασφαλίζει άπλετο φυσικό φως καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι εσωτερικοί χώροι διαθέτουν μαρμάρινα δάπεδα που προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας. Η παρουσία ηλιακού θερμοσίφωνα εξασφαλίζει οικονομική και οικολογική θέρμανση νερού, ενώ η παροχή νυχτερινού ρεύματος μειώνει τα λειτουργικά κόστη. Το διαμέρισμα διαθέτει ανοιχτό χώρο στάθμευσης, καθώς και πόρτα ασφαλείας.

Μεσιτικό γραφείο CityValue Real Estate, κωδικός ακινήτου (114170). Για περισσότερα ακίνητα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας https://www.cityvalue.gr.

CITYVALUE REAL ESTATE, τηλ. επικοινωνίας: 6976584009 (WhatsApp – Viber), e- mail: leads@cityvalue.gr , απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα και το ΑΦΜ του ενδιαφερομένου για την υπόδειξη του ακινήτου, ( Ν. 4072 /11 -4 -2012 ΦΕΚ 86 Α), απαιτείται υπογραφή μεσιτικής εντολής - μεσιτική αμοιβή ένα μίσθωμα συν ΦΠΑ, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: https://cityvalue.gr και δείτε περισσότερα ακίνητα. Η θέση του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική και όχι ακριβής. Τα στοιχεία των ακινήτων τα αναφερόμενα στις αγγελίες μας προέρχονται από πληροφορίες από τους ιδιοκτήτες , ή, από τίτλους ιδιοκτησίας. Ελεγχος για την ορθότητα των στοιχείων αυτών πραγματοποιείται από μηχανικό του ενδιαφερομένου αγοραστή. Οι τιμές των ακινήτων δύνανται να υπόκεινται σε αυξομειώσεις, σύμφωνα με την επιθυμία των ιδιοκτητών.
Caratteristiche
Tipologia
Appartamento
Contratto
Affitto
Piano
5
Ascensore
Superficie
115 m²
Locali
4
Camere da letto
3
Bagni
2
Arredato
No
Balcone
Box, posti auto
1 in parcheggio/garage comune
Riscaldamento
Centralizzato, alimentato a gasolio
Altre caratteristiche
  • Caminetto
  • Esposizione esterna
  • Infissi esterni in doppio vetro / metallo
  • Porta blindata
Informazioni sul prezzo
Prezzo
€ 1.350/mese
Prezzo al m²
12 €/m²
Dettaglio dei costi
Cauzione
Non indicata
Efficienza energetica

Consumo di energia

B+

Scopri ogni angolo dell'immobile
+22 foto
Opzioni aggiuntive

Contatta l'inserzionista